Majd Én csinálok nagy durranást. Nyugi kincsem.
:-)
Még nem durrantunk.
Csendben settenkedünk, cserkészünk! ;-)
:-))
Én meg már azt hittem, hogy sehol egy vadász, aki durrantson, hogy végre itt a tavasz. :-)))
Ilyen esős napon igazán rakhatnának be nagyobb eladó pakkokat is a 71-re.
Valamivel felébreszthetnénk JP-t, ha már Dzsenifer kevés volt az izgatáshoz.
Kellene a tegnapi támogatás. :-))
Tomi bácsi! Mint Phylaxia "rajongó" örülök, hogy áthelyezte ide a törzshelyét. Bevallom a PF-t szoktam néha olvasni, de leginkább Johny, Sly és Ön miatt. Végülis ez az Ön topikja :-) vagy mifene.
Én kérek elnézést.... :-)
Köszi Sly, nem kérek nicket. Majd itt a J.P. vérnyomását rendbe teszem előbb. Azért köszi, jó fej csaj vagy! :-)
Politikai menedékjog kérése!
Ez lett volna az a nagy bejelentés? :-)
Olyan kicsi a vérnyomásom, hogy ma is elaludtam ettől a papírtól. Pedig egy kis időre akár jól meg is önthettek volna.... de aztán visszavontam. Inkább mentem aludni egy jót. Valaki fel tudna izgatni azért valamivel? Rám férne!! :-)
u.: amíg a subámban enjoy the silence-ozok a havasban, addig igencsak ritkán leszek.
Basszus Buxi, megint kinek szóltál be? :-)
Sajnos most nincs tartalék nickem, holnap megnézem, mit tehetek az ügy érdekében.
sajnos nekem nincsen nickem, de biztosan tudják őket tájékoztatni. Sly meg ide is írogat:)
Közlemény.
Politikai okok miatt elhagyom a portfolió.hu-t. Jelszavaimat blockoltam.(szörnyű dolgok derültek ki) Itt osztom az holnaptól észt. Kérem, aki tudja adja tovább Sly-éknak az "erősödő phy topikban." Köszi Tomi bácsikátok.
amit beírt az volt:)
a papír ki fog lőni épp olyan váratlanul és hevesen mint egy gejzír
Kiváncsé lennék, hogy mi az a jelentős bejelentés amit Keg jenő emlitett!