Eljött az idő! Venni kell az olajat.Irány 90dolcsi ! Ja és 400ft-os benzinár.
Eljött az idő! Venni kell az olajat.Irány 90dolcsi ! Ja és 400ft-os benzinár.
Most hova ilyen sebbel-lobbal???? Biztos aludtak tegnap a hírkereskedők.
Már megint korán zártam. Majdnem nullán kivehettem volna a korábbi shortjaim.Bocs ezt a dühi-be kellett volna.
Ezt el se hiszem! Azé sikerült egy shortot nyitnom 86,39-nél és be is zárom hamar még mielőtt meggondolja magát.Kíváncnisi leszek mennyit megy le? Ja és,hogy mikor lehet megint belevenni?!
No ezt a k..va olajat csak beverték....van igazság a földön??? :)
Az olaj is ugyanolyan átb@szás és spekuláció mint az egész rv piac. Azé gyüttem ide, h megkérdezzem Tőletek, mi a retkes lóf@szé emelkedik az olaj amikor a 9. hete szar az adat, de visszaolvasva megtaláltam a választ....CSAK! :)
Kicsit olyan,mintha mindenáron meg akarnák magyarázni a mozgását,de lövésük sincs.
Holnap itt nagy rally lesz.Most oldalazásba kezdett 86félről elég nagy az esély,hogy beszakadjon és már amúgy is ráférne egy korrekció a további emelkedéshez. Várakozik,mint 83-nál és kb.itt is kétszer próbálkozott a 87-el.De most nem látok harmadik esélyt,ha csak nem egész közel megy hozzá és ott kap egy valamilyen hírt,amit persze majd később magyaráznak meg.Mindenesetre most benne van egy short.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=441386&place=
Meglepő olajadat és meglepő reakció hujjujj világvége van hiszen esett egy kicsit.....
De. Akkor nem volt stop 30 percig. 5 dollárt esett pénteken. A töke 80 % ugrott akkor.
Hát nem nálunk az nem is lenne hatással.Olvasgatok én minden hülyeséget próbálom magammal elhitetni,hogy miért is megy fel.
http://profitline.hu/hircentrum/hir/165825/Az-erosodo-dollar-nem-veszelyezteti-az-olajar-emelkedeset
Mindig ez a kishitűség, mondtam hogy nem úgy néz most ki, de én a mostanira gondoltam. Nem láttál még 4-5$ zakót 1 nap alatt, dehogynem, szóval,,,:))
Ez talált süllyedt! :)))) Karácsonykor majd a 60dolláros olajjal fogok tüzelni.
Néhány pipre beszálltam,de lehetett volna 30 is. Egy jó kis iraki háború az egekig emelné.
A short már rá férne igazán,de a "nagy halak" nem nézik jó szemmel. Ha pörög az ipar,nagyobb a kereslet és ez hajtja most az árat. Valahol olvastam egy cikket,hogy már nem követi a dollár árfolyamot.Külön utakon jár ez a fekete szutyok.
Obi még nem tette rá a pöcsétet, de ilyen magas áraknál érthető lesz ha rá teszi. Kis árfolyam magyarázati összeesküvés elmélet:))
Akkor a profitbol kavezunk. Melyik péntekre gondoltál decemberben?
mondhatnám h bagatel :D:D és az sem számit semmit h obi engedélyezte h van alaszka mellett az a rohadt nagy olajmező kezdjék kitermelni . . . .szóval abszolute semmi nincs ami miatt esni kellene....
Chavez megegyezett a szomszédjával h összehangolják az olajkitermelést ... ááá ez sem számít semmit