Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: BUX0912

#22269 kelvin Előzmény: #22264

Bocs a hülye kérdésért már látom, hogy nap végi elszámolás van :-)

sorry

#22266 Waszeitung Előzmény: #22264

Igen úgy zárod hogy visszaveszed,Erstét nem ismerem (talán Herci ott is van) én KBC s vagyok.

#22265 Waszeitung Előzmény: #22261

Nah azt még jobban nem szeretném,bár elég nyögvenyelősnek tűnik egyenlőre,jól beesünk hogy legyen honnan emelkedni :D

#22264 kelvin Előzmény: #22259

a shortot úgy tudom zárni hogy visszaveszem,nem ?

Nem látom, hogy teljesült e! Erstében hogy, hol látszik?

#22246 Waszeitung Előzmény: #22232

Nem temetném én ezt a macirallyt még,bár senki nem lát előre és fundamentálisan sem indokolt...

De bennünket nem hagynak esni,jön a bankóprés,véletlen gyorsjelentésben becsúszik egykét jobb adat,lesz mire örömködni.

Re: nincs cím

#21979 Amatoregy Előzmény: #21966

tőlem ne kérdezd.

Én végig ültem az elmúlt napokat 11950-es shortban. Gap upban ha lett volna stop azt is átugrotta volna.

A stop mértékről sincs fogalmam. 200-300 pontot napon belül is mozdul. 500 pont meg nagyon fáj. Van itt olyan aki tegnap zárta a hati shortját, ma meg csak lejjebb tudta visszanyitni.

Szóval nehéz ez, mert minden rv-t figyelni kell. Ricsivel meg bámit lehet csinálni mindkét irányban. Nézd meg a mai zárót. Meg a tegnapit.

A helyes megfejtők között múltheti lottó szelvényeket lehet kisorsolni. Mert logika nincs benne.

Hercegnek van igaza. Támasz körül (fölötte venni) ellenállásnál eladni. És kivárni!!!!!!!!

#21966 BudFox Előzmény: #21933

azthiszem jó ötlet volt mégis beshortolni a Bux -ot :D

de hogy a pékbe kötötték fel a végére ?

holnap zuhanás lesz...

Hogyan kell short pozíciót kiépíteni mit javasoltok ?

ha már van egy kis kontraktusod, ami nyerőben van, akkor rányitni újabbakat ?

és a Stop -ot az eddigi nyerő figyelembevételével kell beállítani ?

mit javasoltok ?

csak úgy.....

#21960 Amatoregy Előzmény: #21957

dolgozom.

de nem mindig lesz időm figyelni. majd meglátjuk, hogy hogy reagálja le a hati.. :-PPP

#21957 Waszeitung Előzmény: #21933

Holnap leszel? :DD

Ha mégsem legalább egy fényképet tegyél a számítógép elé hátha becsapja a hatit :D