Bocs a hülye kérdésért már látom, hogy nap végi elszámolás van :-)
sorry
Bocs a hülye kérdésért már látom, hogy nap végi elszámolás van :-)
sorry
Igen úgy zárod hogy visszaveszed,Erstét nem ismerem (talán Herci ott is van) én KBC s vagyok.
Nah azt még jobban nem szeretném,bár elég nyögvenyelősnek tűnik egyenlőre,jól beesünk hogy legyen honnan emelkedni :D
a shortot úgy tudom zárni hogy visszaveszem,nem ?
Nem látom, hogy teljesült e! Erstében hogy, hol látszik?
legyen 2-3000:))
Igen az túl szép is lenne,de nem szeretnék 500-1000 pontos macirallyt shortban kiülni.
mert támasz :) alatta nyílik a tééér :)
Nem temetném én ezt a macirallyt még,bár senki nem lát előre és fundamentálisan sem indokolt...
De bennünket nem hagynak esni,jön a bankóprés,véletlen gyorsjelentésben becsúszik egykét jobb adat,lesz mire örömködni.
Tegnapi 12240 bux hati alj jól tart..
Shortban vagyok,jobb lenne a tegnapi 450kt....
Kt 580,semmi jóra :D
tőlem ne kérdezd.
Én végig ültem az elmúlt napokat 11950-es shortban. Gap upban ha lett volna stop azt is átugrotta volna.
A stop mértékről sincs fogalmam. 200-300 pontot napon belül is mozdul. 500 pont meg nagyon fáj. Van itt olyan aki tegnap zárta a hati shortját, ma meg csak lejjebb tudta visszanyitni.
Szóval nehéz ez, mert minden rv-t figyelni kell. Ricsivel meg bámit lehet csinálni mindkét irányban. Nézd meg a mai zárót. Meg a tegnapit.
A helyes megfejtők között múltheti lottó szelvényeket lehet kisorsolni. Mert logika nincs benne.
Hercegnek van igaza. Támasz körül (fölötte venni) ellenállásnál eladni. És kivárni!!!!!!!!
azthiszem jó ötlet volt mégis beshortolni a Bux -ot :D
de hogy a pékbe kötötték fel a végére ?
holnap zuhanás lesz...
Hogyan kell short pozíciót kiépíteni mit javasoltok ?
ha már van egy kis kontraktusod, ami nyerőben van, akkor rányitni újabbakat ?
és a Stop -ot az eddigi nyerő figyelembevételével kell beállítani ?
mit javasoltok ?
csak úgy.....
dolgozom.
de nem mindig lesz időm figyelni. majd meglátjuk, hogy hogy reagálja le a hati.. :-PPP
Holnap leszel? :DD
Ha mégsem legalább egy fényképet tegyél a számítógép elé hátha becsapja a hatit :D