Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kezdők topikja!

Re: Kérdés

#30662 Amatoregy Előzmény: #30661

ha dt vetted akkor nap végén ha megtartod normál vétel lesz

tdt-t nap végén zárod vagy zárják..

#30638 Waszeitung Előzmény: #30633

Nem vittem még át így,szal a lényeg DT nél marad ha nem nyúlok hozzá (Equitas)

Köszönöm

#30633 Amatoregy Előzmény: #30629

oti dt.

Ha más a jutalék, akkor napvégén a normál jutalékra teszik és marad a rv-d.

Ha tdt akkor nap végén zárni kell (vagy 16:25-kor zárják) vagy bróker aki határidősre átköti neked...

Kérdés

#30629 Waszeitung

Egyéni rv-nél ha DT illetve TDT re vettem akkor azt hogy tudom átvinni napon túlra?

Konkrétan Oti DT long....

Re: TA indikátor

#23074 Yooda Előzmény: #23036

na jól van:) egyébként már én is elterveztem,hogy mindent írok külön papírra csak még nem sikerült egy zérós T+3-at csinálnom:) szerintem akik meg a telefont felveszik sokszor nem is tudják mit kérdez az ügyfél.... (Erste-nél résen kell lenni) jóéjszakát,sok nyerőt!

#23036 Gudakes Előzmény: #22977

Yooda, köszönöm az érdeklődést!

Meglett reggelre, ahogy gondoltam, az összeget a tőkeáttét fedezetére különítették el, csak három dolog érthetetlen számomra:

1, Az Egyenlegközlőben miért nem szerepel ez az összeg ilyenkor a tételek között, hiszen ez is az enyém, attól független, hogy a bank zárolja a tőkeáttét miatt. Ha zárolja is, és eladom illene azonnal visszatenni, vagy utalni rá, hogy meg van az is.

2. A telefonos nő miért van ott ha nem érti a rendszer működését? Miért mondta, T+3 nap múlva azt az összeget vehetem ki, amit keveselltem?

3. Megígérte, hogy másnap reggel felhív a dolog tisztázása miatt. Nem tette, pedig a telefonszámot is pontosította.

Összegezve:

A Netbróker egy tetű cég, senkinek nem ajánlom őket.

Re: kérdés

#23010 Ozzy_ Előzmény: #22985

stop ár, amin a könyvbe kerül, azaz azt kellett volna 2280-ra rakni. Limit árat meg 2240-re.

Így ha 2280 alá esik az árfolyam, de még 2240 felett van akkor eladja azonnal.

#22993 Amatoregy Előzmény: #22986

pl. van otp-d. 2100-ért vetted.

Nem vagy gép előtt és esést vársz, akkor az ára következő:

aktiválási ár: 2050.

eladási ár: 2030.

ekkor ha elkezd esni az ajánlatod 2050-én bekerül a könyvbe 2030-as áron. Mivel esés van a te papírod valahol 2030 és 2050 között megy el. ha lassan esik, akkor közelebb a 2050-hez.

Emelkedésben két dolog lehet:

- beadsz egy fiksz eladási árat és vagy eléri vagy nem.

- stop limit megbízást adsz be.e

De ebben az esetben alulról folyamatosan követed a piacot.

pl.

piaci ár aktiválási ár eladási ár

2100 2070 2050

2150 2090 2070

2200 2150 2100

2250 2180 2150

a mértékeken lehet vitatkozni. a lényege, hogy egy visszaesés esetén teljesül a megbízásod. ha közel van a stop limit akkor hamar kiráz.

ha távol akkor meg sok haszontól esel el..

remélem így érthető

#22986 Amatoregy Előzmény: #22985

eladásnál stop limit megbízásnak akkor van értelme, ha van értékpapírod és esésre számítasz. Emelkedésben csak eladási árat kell megadni.

#22985 joco9 Előzmény: #22978

üdv!

Igen elfogadta de akkor hogy adjam meg csak stop limitet adjak meg mert ha emlékem nem csal úgy nem fogadja el.

#22978 Yooda Előzmény: #22946

ilyen megbízást Erste egyáltalán elfogad? mert Peti tutira nem... ha el is fogad,akkor azért nem adta el a papírjaidat,mert aznap a részvény sose volt 2280.amit te irsz az az,hogy 2240en bekerül az eladásod 2280as árral a könyvbe.ezt a megbízást az Erste elfogadta?

#22977 Yooda Előzmény: #22067

sziasztok!Gudakes érdeklődöm,hogy a múltkori Erste-s elszámolási problémád megoldódott?

#22967 Kissherceg Előzmény: #22946

találd ki az aktiválási árat és utána meg írd be, hogy hol zárja az ajánlatot. Ennyi. Napon túlra is megtudod adni.

kérdés

#22946 joco9

Üdvözlöm az urakat!Sikerült regisztrálnom és ennek örömére kérdeznék is.(természetesen kezdő vagyok)

Némi bukóval a hátam mögött meg szeretném kérdezni a stopot hogyan kell megadni?

Az ersténél van a számlám ,a mai napon történt:szeretem volna eladni de úgy gondoltam hogy berakok egy stopot.Tehát úgy nézett ki a megbízás hogy ajánlat típusa:Limitáras ,limitár:2280 ,Stop limit:igen ,stop limit aktiválási ár: 2240 ,a megbízás érvényessége :nap

Tvk részvény volt aminek a zárója 2250 lett de napközbe volt 2240 is.Miért nem teljesült a megbízás (sajnos jártam már így otp-vel is).

A válaszokat előre is köszönöm