Nálam 16,07 volt vétel....
Igen,mert már 15-el kezdődik és 15,99-nél belevettem. Vissza mehetne 16közepére és már örülnék is.
az rossz lenne. Mert cukorban meg 15-öt irogatsz...
Bocs most esett le,elírtam!!!!! 85 akart lenni. Fejet hajtok _O_
Vagy lehet,hogy egy pillanatra a jövőt láttam?
Most már itt is megkérdem. Te miben kereskedsz.? Cukornál rendre 1 usd-vel kevesebbet írsz, itt meg 1 usd-vel többet. Ma az olaj teteje 84,94 volt a legközelebbi határidőn...
Úgy néz ki a 95-ről visszapattant. Az azért már mégis csak sok lenne! Most így hirtelen. Mindegy mi a hír csak emelkedik.Végül is 90 fölé jósolták,ezek szerint ebből nem engednek.
Igen, szépen látható hetesen ez a bizonyos emelkedő csatorna, amit írsz, én is visszavárnám oda, de most a 85.27 az elsődleges kérdés számomra.
Az a baj a technikai elemzés alapján észlelhető szabályosságokkal, hogy mire kialakul egy pattern és le tudnád kereskedni, addigra változik a piac (ahogy Kecskeméti is írja). Szerintem ezek a mozgások előre tervezetten működnek, a nagy pénz tudja, hogyan szívassa meg a többit. Sajnos egyre inkább hajlok arra, hogy elhiggyem az összeesküvés-elméletek bármelyikét. Mikor már a saját bőrén érzi az ember, hogy nem tud jól járni soha, akármit lép, az nagyon efelé hajtja a gondolkodást...
Lehet, hogy hülyeség.
Tegnap néztem hetesen. Akövetkező szisztéma alakult ki emelkedő trendben.
A mindenkori max-ról ugyanannyit esik vissza, és mindig 1-2 usd-vel feljebb meg.
Már nem emlékszem rá, de pontosan modelezhető volt. A a visszaesések mértéke mindig hasonló volt erre emlékszem.
Ez alapján 70-73-ra kellene visszajönnie..
Hátha lesz egy fej-váll, még ez lehet esély...
Én pont ezt a kiütést kockáztatom most. Nincs már messze tőle sajnos.:(
szerintem az s19 olajcertit kiütik ha így halad...
Hajtják, hajtják egyre feljebb. Lehet Kína veszi sutyiban ezerrel? Csak aztán nehogy most majd 150-nél pukkadjon ki a lufi...!
Harmadjára sikerült neki mégis.Csak már megint nem tudom,hogy miért nem tettem meg "tétre befutóra?