Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

Re: Ezüst

#22133 Kissherceg Előzmény: #22131

jaja, azért sztm mai világban arany ezüst piacán nincs olyan bekerítés illetve felvásárlás, mint esetleg a múltban megtörténtek. Túl nagy a piac. Arany a dotcom óta erősödik impozánsan és egy darabig még fog is szvsz.

#22132 Bakiba Előzmény: #22120

Még nem vágunk semmit csak a sonkámat szeretném hétvégén:)

Igen ez az, amibe én látok egy 76-os értéket még idén:))

Ja miért ez, mert ez egy kosár és nem deviza pár. Nekem ez szokott segíteni hiszen ez egy kicsit más piac mint az rv:))

#22131 Ibiza Előzmény: #22126

az más... de ha te már csak egy lejátszott meccsre fogadhatsz az gusztustalan.

#22124 Ibiza Előzmény: #22119

:) ezért szép..ez lenne az ideális piac.. azonos információk alapján a piaci szereplök eltérö következtetéseket vonnak le...

nem pedig a mutyi és a belsö infók a vip 1..2..3.

#22119 Kissherceg Előzmény: #22109

sztm fordítva. Euro katasztrófa, egyedüli esély, ha Irán és Putyin tényleg € alapú olaj tőzsdét megcsinálja, mert maga a gazdaság önmagában gyenge. BOE venni akar aranyat a font védelmében 75milliárd értékben, ha jól emlékszem. USD mértéktelen pénznyomása után a defláció hiperinflációba csaphat át és jöhet a bankó prés. Az arany által képviselt állandó érték magas keresletet fog ébreszteni iránta.

Szóval devizák helyett nemesfém. Én ezüstre szavazok.

#22114 Bakiba Előzmény: #22108

Mégse jutok be az arisztokrácia köreibe, megbuktam én kis tudatlan:))

Azért azt a $ index chartot megnézhetnéd, nekem nagyon sokat segítene, hogy ne maradjak pór:)

#22109 Ibiza Előzmény: #22089

én euróra gondolok erösödést.. talán pár új eu ország valóban önként átáll euróra,,kína is gondolkodik rajta.. talán arab olajországok is fele részben euróval számolnak el... és ha még az oroszok is...

arany sztem esik mert a magas ár miatt államok csökkenthetik a készleteiket esetleg valutákra váltják.nem értek hozzá csupán a formális logika.

#22108 Kissherceg Előzmény: #22107

jelenleg 71,8. Historikus chartok alapján ez az arány 20 alá szokott menni :) ezüst étkészleteket vásárold!!!!! :)

#22107 Bakiba Előzmény: #22097

Az arány magas, holnap pontosítok:(

Nem vagyok jós, de nézz rá egy $ index chartra, tetszeni fog:))

Júniusi rv. kifutásnál már érdekes lehet, talán előbb is! Ez a "2010Q2ig" vidám természetűvé tenne:)))

#22097 Kissherceg Előzmény: #22094

ezüstben brutál long lesz sztm 2009 ősztől 2010Q2ig :). Dollár mikor omlik össze? hiper infláció miatt kérdezem :)

#22089 Ibiza Előzmény: #21994

nagyon pengék vagytok olvastalak benneteket..szép...komoly munka.. ha ebböl éltek akkor gratulálok.

#21994 Bakiba Előzmény: #21989

Az igazi az lenne, ha 810-ig leszaladna és onnan húzna egy új csúcsot:)

Ami azért esélyes, ha rájönnek hogy nem oldodott meg a válság:)))

Viszont akkor az ezüst...... Hiszen írtam már:))))