Látom mindenki hanygolja ma a tegnapi sztárpapírt :)) Ez a leminősítés érdekesen lett időzítve, amíg 800 felett van szerintem jó, ha lecseng a kispapírőrület, ez még akkor is itt lesz osztalékostól...
Látom mindenki hanygolja ma a tegnapi sztárpapírt :)) Ez a leminősítés érdekesen lett időzítve, amíg 800 felett van szerintem jó, ha lecseng a kispapírőrület, ez még akkor is itt lesz osztalékostól...
Én 750-en beleülnék full kp-val, még szívem guruló Rábáját is kidobnám a kedvéért. :-)
jól teszik. 780 alatt kezdeném a vásárlást ismét...
Raiffeisen leminősítette 756 Ft-ra.
Csökkentésre javasolja.
Ezek is venni akarnak?
Csak tudnám miért van az, hogy mindig akkor történik valami mozgás kedvező irányba, amikor nem vagyok a k.bszott gép mellett? Most mérges vagyok.
Én most dobnám 15-17között.
Kár érte, most az látszik. Én nem tudom, meddig tartsam, lehet 20 körül eldobom egy részét
nekem 801en, csak nem állítottam be napon túlira.... ahogy a shortokat :)
Én sem, volt stop vételem 800-on, de átugrott, aztán 1 perc múlva visszajött értem.
A francba, volt egy laza 15 perces megbeszélés, erre elmegy 815-ig és nem vagyok a gép mellett. :-/
Kivágta, míg nem voltam mellette, utána persze meg is indult 815-ig. Faktor hatás megvan megint. :(
nem voltam gépnél.
Egy percig nem néztem oda...
A 100k-s vevő meg kiállt 810 ről.
ilyet bazzeg....
810-et kéne átlépni...
Egyelőre kisbüfik adják, veszik. Nincs benne még erő.
Passz.
A tegnapi 803-as vételemnem nem tudom még, hogy örüljek vagy sírjak.
Amcsi futuresek ződbe, hangulat bika.
Mit csináljunk?
Vegyünk, oszt tartsuk?
Irány 870?
Minimum?
Bika piacon bátrabban kell cselekedni, venni.:-)
Elemzed, megtetszik, érzed, megveszed, stoppot beteszed, emelkedik, számolod a lét. :-)
Emelkedés esetén a stopot utánahúzod mindig.
Egyszer csak, majd valamikor kistoppolódsz.
Nagyot kaszáltál.:-)
Bátrabban tessék... :-)