Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RÁBA fórum

Re: nincs cím

#218304 Koffein Előzmény: #218297

hát ez jó nagyot ugrott így nyitásban... a profik talán valami olyasmit mondanának be kell tölteni a rést... vagy nem tom :-S nem erre számítottam

sokk hatása alatt vagyok. vigasztal, hogy a mtelekom péjpör nyitásban elment...

Ezt néztétek ? A Rába e…

#218245 TrogerBroker

Ezt néztétek ?

A Rába eladja részesedését a Busch-Rába Öntödében (2010. március 29. 16 óra 57 perc)

Ajánlások száma: 0

Ajánlom

A két társaság megállapodása értelmében a Rába Nyrt. a németországi BPW Bergische Achsen KG. (továbbiakban BPW ) számára értékesíti a Busch-Rába Öntöde Kft-ben meglévű kisebbségi részesedését. A BPW az öntöde másik tulajdonosának, az M. Busch GmbH-nak is többségi tulajdonosa.

TőzsdeFórumIndokolt lett volna a nagyobb kamatvágás (Equilor)

Magyar Telekom: van még tartalék az árazásban (Concorde)

Óvatos forintgyengülés jöhet (Buda-Cash)

Az MTelekom a sztár, a kispapírokra kicsi az érdeklődés

A bankok nem kímélik ügyfeleiket

A Rába azt követően döntött arról, hogy értékesíti a közös vállalatban meglévő 25,5 százalékos részesedését, hogy lezárult az öntöde kapacitásbővítését és technológiai fejlesztését célzó értéknövelő program. A társaság döntése teljes mértékben megfelel annak a stratégiai törekvésnek, amely a kulcstevékenységekre való koncentrálást tűzi ki célul, a fő tevékenységhez nem tartozó eszközök értékesítéséből származó forrásokat pedig stratégiai fejlesztési projektek végrehajtására fordítja.

A megállapodás értelmében az ügylet nagyságáról és a tranzakció egyéb részleteiről a felek nem nyilatkoznak.

A tranzakció semmilyen módon nem érinti a felek között fennálló stratégiai együttműködést. Az öntöde - a megkötött általános keretszerződés alapján - továbbra is minőségi öntvényekkel látja el a Rábát, miközben a győri társaság kovácsolt futómű-alkatrészekkel látja el a BPW hazai és nyugat-európai üzemeit.

Meg lehetne futtatni a k…

#217579 zeeh_

Meg lehetne futtatni a kicsikét, nem nagy tételek vannak eladói oldalon.

#217076 TrogerBroker Előzmény: #217070

840 alá nem kéne mennie mert behal a kitörés, pláne alá zárnia.. Megint későn indult meg, jó lenne ha a nehéz napokat valahogy kibírná ezen szinteken. 830 már jó stop szint lehet rövidtávú játékosoknak. Ha az alá bemegy akkor már végképp nem szép a dolog.

#216594 bargain_hunter Előzmény: #216354

Ezt vinnék még el, a maradékot valahol 880-890 között odaadnám szívesen.

Drága, túlvett, korrekcióra érett....

Szvsz.

Április közepére elkészü…

#216495 Atesz11

Április közepére elkészülhet az a terv, hogy Győr városa és a Rába

hogyan hasznosítja azt a mintegy 40 hektáros ingatlant, ami a cég tulajdonában van, és ami az Engel szerződés felmondásával felszabadult. Révi Zsolt, a város főépítésze szerint az ingatlan értéke ma nem több mint 10 milliárd forint.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=130638

Ha belegondolok h azért …

#216364 Fornit

Ha belegondolok h azért nem vettem 797-799 nél mert hátha lejjebb megy még 10 pontot...

#216358 kelvin Előzmény: #216354

Ma a portfóliós webináriumon Alex azt mondta az összes bét részvény közül ez a legbullosabb!!!!!!

Ennek a legszebb a chartja.

valami 1100 és 1300-as szinteket említett mint ellenállás, addig sima a tér felfelé.

Hát én ehhez tartom magam egyenlőre.

Bár nincs 1 darabom sem, de holnap csippentek kicsit. Ha esik azért ha emelkedik azért :-D

#216354 bargain_hunter Előzmény: #216197

Hali!

Van még ebből valamennyi.

USÁ-t néztem délután a zárásunk körül, arra spekiztem ha megmarad

ilyen magas szinten zárásig, akkor holnap délelőtt vágom ki a maradékot olyan 880-890 körül.

Látva Usa zárót nem biztos, hogy bejön a terv.

Elméletileg a 880-890-ig el kellene mennie, ott pihi vagy esés jöhet.

Hacsak nincs valami brutális fundás hír, történés amit nem tudunk még.

Mert akkor nem áll meg itt...

noh ezt 869re kifeszítet…

#216197 Koffein

noh ezt 869re kifeszítettél, ezek szerint vadásznak elfogyott a pakkja(?)

sajna ma nem vágta nyakon senki, de majd holnap :-D amúgy gondolkodtam, hogy bele kéne venni 860on, de nem volt egy fél gatyányi bátorságom se... de ahogy ismerem a rábát, új csúcs után, lefele veszi az irányt így no para... na most jól meggyőztem magam :-)))))