Szívatás van.
Az az 5k-s vevő kikaphatná a 880-as akadályt.
Szívatás van.
Az az 5k-s vevő kikaphatná a 880-as akadályt.
hát ez jó nagyot ugrott így nyitásban... a profik talán valami olyasmit mondanának be kell tölteni a rést... vagy nem tom :-S nem erre számítottam
sokk hatása alatt vagyok. vigasztal, hogy a mtelekom péjpör nyitásban elment...
A Rába bejelentette, hogy értékesítette Busch-Rába Öntöde Kft 25.5%-os üzletrészét. A felek a tranzakció részleteit nem hozták nyilvánosságra, de becsléseink szerint ez nagyságrendileg egymilliárd forintos (rézvényenként kb. 80 forint) készpénzbevételt jelenthet a Rábának.
Ezt néztétek ?
A Rába eladja részesedését a Busch-Rába Öntödében (2010. március 29. 16 óra 57 perc)
Ajánlások száma: 0
Ajánlom
A két társaság megállapodása értelmében a Rába Nyrt. a németországi BPW Bergische Achsen KG. (továbbiakban BPW ) számára értékesíti a Busch-Rába Öntöde Kft-ben meglévű kisebbségi részesedését. A BPW az öntöde másik tulajdonosának, az M. Busch GmbH-nak is többségi tulajdonosa.
TőzsdeFórumIndokolt lett volna a nagyobb kamatvágás (Equilor)
Magyar Telekom: van még tartalék az árazásban (Concorde)
Óvatos forintgyengülés jöhet (Buda-Cash)
Az MTelekom a sztár, a kispapírokra kicsi az érdeklődés
A bankok nem kímélik ügyfeleiket
A Rába azt követően döntött arról, hogy értékesíti a közös vállalatban meglévő 25,5 százalékos részesedését, hogy lezárult az öntöde kapacitásbővítését és technológiai fejlesztését célzó értéknövelő program. A társaság döntése teljes mértékben megfelel annak a stratégiai törekvésnek, amely a kulcstevékenységekre való koncentrálást tűzi ki célul, a fő tevékenységhez nem tartozó eszközök értékesítéséből származó forrásokat pedig stratégiai fejlesztési projektek végrehajtására fordítja.
A megállapodás értelmében az ügylet nagyságáról és a tranzakció egyéb részleteiről a felek nem nyilatkoznak.
A tranzakció semmilyen módon nem érinti a felek között fennálló stratégiai együttműködést. Az öntöde - a megkötött általános keretszerződés alapján - továbbra is minőségi öntvényekkel látja el a Rábát, miközben a győri társaság kovácsolt futómű-alkatrészekkel látja el a BPW hazai és nyugat-európai üzemeit.
tőlem nyugodtan, de 890től kezdjed, az alatt meg se forduljon a fejedben :-)))
Nem bánnám, ha valakik felrántanák 880-890-re nekem.
Tömhetnékem van. :-)
Meg lehetne futtatni a kicsikét, nem nagy tételek vannak eladói oldalon.
840 alá nem kéne mennie mert behal a kitörés, pláne alá zárnia.. Megint későn indult meg, jó lenne ha a nehéz napokat valahogy kibírná ezen szinteken. 830 már jó stop szint lehet rövidtávú játékosoknak. Ha az alá bemegy akkor már végképp nem szép a dolog.
Ezt vinnék még el, a maradékot valahol 880-890 között odaadnám szívesen.
Drága, túlvett, korrekcióra érett....
Szvsz.
Április közepére elkészülhet az a terv, hogy Győr városa és a Rába
hogyan hasznosítja azt a mintegy 40 hektáros ingatlant, ami a cég tulajdonában van, és ami az Engel szerződés felmondásával felszabadult. Révi Zsolt, a város főépítésze szerint az ingatlan értéke ma nem több mint 10 milliárd forint.
Ha belegondolok h azért nem vettem 797-799 nél mert hátha lejjebb megy még 10 pontot...
Ma a portfóliós webináriumon Alex azt mondta az összes bét részvény közül ez a legbullosabb!!!!!!
Ennek a legszebb a chartja.
valami 1100 és 1300-as szinteket említett mint ellenállás, addig sima a tér felfelé.
Hát én ehhez tartom magam egyenlőre.
Bár nincs 1 darabom sem, de holnap csippentek kicsit. Ha esik azért ha emelkedik azért :-D
Hali!
Van még ebből valamennyi.
USÁ-t néztem délután a zárásunk körül, arra spekiztem ha megmarad
ilyen magas szinten zárásig, akkor holnap délelőtt vágom ki a maradékot olyan 880-890 körül.
Látva Usa zárót nem biztos, hogy bejön a terv.
Elméletileg a 880-890-ig el kellene mennie, ott pihi vagy esés jöhet.
Hacsak nincs valami brutális fundás hír, történés amit nem tudunk még.
Mert akkor nem áll meg itt...
noh ezt 869re kifeszítettél, ezek szerint vadásznak elfogyott a pakkja(?)
sajna ma nem vágta nyakon senki, de majd holnap :-D amúgy gondolkodtam, hogy bele kéne venni 860on, de nem volt egy fél gatyányi bátorságom se... de ahogy ismerem a rábát, új csúcs után, lefele veszi az irányt így no para... na most jól meggyőztem magam :-)))))