Én tartom 745 től 799-ig több részletben. Ha netán nem menne vágásig, akkor marad. Vmi olyasmire emlékszem, hogy a Mtel saját részvényt akar vásárolni, s kézenfekvő lenne, ha szelvényvágás után tenné..
Én tartom 745 től 799-ig több részletben. Ha netán nem menne vágásig, akkor marad. Vmi olyasmire emlékszem, hogy a Mtel saját részvényt akar vásárolni, s kézenfekvő lenne, ha szelvényvágás után tenné..
én 87en belevettem, látva a zárót, vékony stopot be is szúrtam alá... amúgy nem is tudom miért vettem bele ennyin... 777en akartam beszállni :S
így van, bár sztm tolnak ebbe még lét...
Itt a választások előtt....
Nyerő zsebbe, az a biztos.
ejhaj itt az örök long birodalmának kapui előtt?:)
Eladva mind.
761-786
Nem, nem. Ha beleveszek, akkor kezd igazán esni. Múlt hét alapján nekem is faktorom van. :))
Nekem sem sikerült megtartani, a 792-es visszavétel 789-en elment, ilyenkor szokott jönni egy esti usa rali...
egy kevés visszavéve, 85 alá megy dobom is. :)
Na, nekem is vége, a 775ös pakkom elment 785ön.
A webbrokin kivül semmilyen oldalt nem tudtam megnyitni, úgyhogy nem tudtam h nem e a kamatos hír miatt esik e, úgyh inkább eldobtam, mint látom a napi minimumon.
Majd fogsz, ma valami érdekeset látunk, csak még nem tudom, mit...
fene, 84en nem teljesültem...pedig az lett volna az uccso veétel stop elött, és mär jo is lenne
erőt vettem magamon.. murphy:)