Nem. Szegény külföldön dolgozik (segédmunkát végez). Amikor 1 hónap után hazajön, hogy átváltsa az eurt mindig azon a héten a legerősebb... :(
Nem. Szegény külföldön dolgozik (segédmunkát végez). Amikor 1 hónap után hazajön, hogy átváltsa az eurt mindig azon a héten a legerősebb... :(
idáig ér a phing és izzacságszag az usaból....ennyire nem erőlködjenek....shortosokat kirázták, akik pénteken további esésre számítottak, most nyílhatnak újra
erős usa nyitás, már konyul is az eur lefele....harmatgyenge
ezt a qrva hufot már megint a zloty erősíti...bár lehet az aud, mert az még jobban erősödik az eur-ral szemben.....jb mindkettőhöz ugyanannyi köze van.
ja...hát a kamatydöntés már megvolt, a várt 25 bp....3-kor jön a komment....hát azért a 266-tal is nagyon küzd, szóval messze még a 270...talán ha new yorkban lenne egy moszkvaihoz hasonló metro esemény, az begyorsítaná, de hát erre kicsi az esély...azért az oroszoknál nem olyan magas a biztonsági készültség, nemrég is egy transz-szibériai vonatnak pattintottak alá....sok a háborús veterán, és az elégedetlen ember....azért nem kizárt, hogy oszama is aktivizálja magát, mert elég régen hallatott magáról...
Érezhetően optimistább a kedved! Remélem jót jósoltam a felfelé lépcsőzés eddig bejött. Jön a kamatdöntés a választás is közeleg. Van remény!
lassan egy fordított fej-váll is lehetne, ha megrajzolná a jobboldali vállat is 267 körül, oszt mehetne 270 irányába...
egy hónaposon is hatalmas fülescsésze, csak nehogy KAKAóval legyen tele...
írtad, hogy van ilyen összefüggés...Ő is olyan orákulum, mint matgab? Nem menne el Angliáig?, akkor talán a 275 is képbe kerülne:)
A sógorom tegnap este 11-re kiért németbe.
Most már tuti a gyengülés..
hát így nehéz hogy én semmilyen magyar eszközt nem vagyok hajlandó longolni, csak esetleg "parasztlong", azaz ha ki tudok szállni, akkor kivárom amig a huf tovább erősödik, aztán akkor kezdem az eur-t longolni. ez aljkeresés lenne, ami általában nem szokott jól elsülni...talán 240-250 között lehet ez valahol nyár közepére... és őszre, ha kiderül, hogy az új kormány sem tud semmit tenni, akkor 270-275 lehetne a teteje....
az Úr szóljon belőled...bár csak nagyon lassan...és hát ez sem lesz haszon, csak a veszteség jön talán vissza....nem is tudom mi lenne a jó eur long beszálló, amiből haszon is lenne egyszer....
eurhuf-ból mára kezd alakulni egy fülescsésze...talán
azt hiszem nekem kellene belépnem, és akkor minden esni kezdene...amibe belépek, az minden elgyengül, lásd most az eur is...matgab2 lettem...az a szerencsétek, hogy nem tudok lépni