Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#218088 Amatoregy Előzmény: #217774

Nem. Szegény külföldön dolgozik (segédmunkát végez). Amikor 1 hónap után hazajön, hogy átváltsa az eurt mindig azon a héten a legerősebb... :(

#217937 Euroman Előzmény: #217930

idáig ér a phing és izzacságszag az usaból....ennyire nem erőlködjenek....shortosokat kirázták, akik pénteken további esésre számítottak, most nyílhatnak újra

#217882 Euroman Előzmény: #217831

ezt a qrva hufot már megint a zloty erősíti...bár lehet az aud, mert az még jobban erősödik az eur-ral szemben.....jb mindkettőhöz ugyanannyi köze van.

#217826 Euroman Előzmény: #217819

ja...hát a kamatydöntés már megvolt, a várt 25 bp....3-kor jön a komment....hát azért a 266-tal is nagyon küzd, szóval messze még a 270...talán ha new yorkban lenne egy moszkvaihoz hasonló metro esemény, az begyorsítaná, de hát erre kicsi az esély...azért az oroszoknál nem olyan magas a biztonsági készültség, nemrég is egy transz-szibériai vonatnak pattintottak alá....sok a háborús veterán, és az elégedetlen ember....azért nem kizárt, hogy oszama is aktivizálja magát, mert elég régen hallatott magáról...

#217819 Roller Előzmény: #217798

Érezhetően optimistább a kedved! Remélem jót jósoltam a felfelé lépcsőzés eddig bejött. Jön a kamatdöntés a választás is közeleg. Van remény!

#217798 Euroman Előzmény: #217776

lassan egy fordított fej-váll is lehetne, ha megrajzolná a jobboldali vállat is 267 körül, oszt mehetne 270 irányába...

#217774 Euroman Előzmény: #217771

írtad, hogy van ilyen összefüggés...Ő is olyan orákulum, mint matgab? Nem menne el Angliáig?, akkor talán a 275 is képbe kerülne:)

#217711 Euroman Előzmény: #217708

hát így nehéz hogy én semmilyen magyar eszközt nem vagyok hajlandó longolni, csak esetleg "parasztlong", azaz ha ki tudok szállni, akkor kivárom amig a huf tovább erősödik, aztán akkor kezdem az eur-t longolni. ez aljkeresés lenne, ami általában nem szokott jól elsülni...talán 240-250 között lehet ez valahol nyár közepére... és őszre, ha kiderül, hogy az új kormány sem tud semmit tenni, akkor 270-275 lehetne a teteje....

#217708 Euroman Előzmény: #217699

az Úr szóljon belőled...bár csak nagyon lassan...és hát ez sem lesz haszon, csak a veszteség jön talán vissza....nem is tudom mi lenne a jó eur long beszálló, amiből haszon is lenne egyszer....

khm....lassan fordul a s…

#217699 Suby66

khm....lassan fordul a szerencse... felénk! :)

#217625 Euroman Előzmény: #217622

azt hiszem nekem kellene belépnem, és akkor minden esni kezdene...amibe belépek, az minden elgyengül, lásd most az eur is...matgab2 lettem...az a szerencsétek, hogy nem tudok lépni

#217622 Euroman Előzmény: #217616

végülis minde adat lehet jó, csak nézőpont kérdése...rózsaszín, átlátszó vagy fekete a szemüveg....nekem rózsaszín sosem volt, átlátszó volt, de akkor mindent feketének álítottak be...aztán jó ideje nagyon fekete az enyém....