Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#217369 izolta Előzmény: #217339

A kampánycsend egy anakronizmus.

Ráadásul a pártok már csak sportból is megsértik.

#217367 Ozzy_ Előzmény: #217359

Morvai több felszólalásán is látszik, hogy eszetlen. Csapkod össze-vissza.

Szélesnek van esze, de ő meg az ország legnagyobb tolvaja.

Szép kis ország ez, amikor a bolond, meg a tolvaj ugranak egymásnak ki árt többet.

Az lenne a legtisztább, ha egyik se kerülne közelébe a hatalomnak, de sajnos mindkettő ott lesz.

#217360 zeeh_ Előzmény: #217342

"Érdekes helyzet lesz, ha így lesz. Mert a FIDESZ kijelentette, sem MSZP, sem Jobbik nem lesz koalíciós partnere.

El lehet gondolkodni a patthelyzeten."

Az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének ifjúságkutató csoportjában dolgozó Kövér erre már megadta a választ:

"Ha a tisztelt választók nem hatalmaznak fel bennünket arra, hogy koalíciós kényszer nélkül vezessük az országot, miután nincs alkalmas koalíciós partner, akivel lenne esély egy normális és tisztességes kormányzásra, vissza fogjuk adni az embereknek a döntés lehetőségét, hogy még egyszer gondolják meg, és bízzák meg azt, akit meg akarnak bízni"

http://www.magyarhirlap.hu/belfold/kover_laszlo_egyedul_vagy_sehogy.html

#217359 zeeh_ Előzmény: #217304

"A másik verzió is nagyon valószínűtlen, hogy közszolgáknak eszükbe jutott, milyen jó lenne már lejáratni a Jobbikot, és kiprovokálják, hogy a lehazudott elveszett igazolvány helyett, amit maga Morvai ismer el interjúban, hogy nem vesztette el mégse, szóval hogy vmiért EP-igazolványt lobogtat. Na ne már..."

Hol élsz te? Nézz már szét a médiában! Az összes bagát bal és jobboldalinak mondott média kőkeményen együttesen letámadta és folyamatosan támadja a Jobbikot. Így volt ez az EP választás előtt is és utána is. A Maunika só és Józsi barát nézők két kedvence, a TelaViv2 és a retek szinte napi szinten fikázza a Jobbikot, próbálja a nézőket manipulálni, mindeközben persze a szocik f*sza gyerekek meg demokraták, akiknek olyan sok jót köszönhetünk az elmúlt 8 évből... Ébresztő!

Széles Gábor önkéntes miniszter-jelölt lapja tegnapelőtt ezzel jött elő:

http://www.magyarhirlap.hu/belfold/morvai_szereti_a_melegeket.html

#217347 rbbj11 Előzmény: #217341

ok, menjünk, és utána beszélgessünk.

Még sokat kell utazzak mindenfelé, de ápr.6-tól szabaddá tudok tenni erre vmi időt. Akkor is megoldjuk, ha Sopronba lakom?

#217346 Sanguis Előzmény: #217345

Politikai hontalanként ennyi maradt.:) Nem akarok új törpe királyt koronáztatni, sem egy weimari köztársaság utáni jövőt Magyarországon. A "szocik" számomra mindig a xar a felszínre került emberkéket jelentette a FIDESZ "alapítóival" egyetemben. Lehet megkövezni, de én maradok konzervatív liberális, vagyis a Tölgyessy gondolatvilága áll hozzám legközelebb. Bár amikor FIDESZ-es lett ezt emberként semmivé tette magát. Nagy dolog a pénz.

#217344 Sanguis Előzmény: #217343

A hited irigylem, de én Maverick (film) által szabadon: Akkor hiszek egy politikusnak, mikor ló legel a sírján.

#217343 TrogerBroker Előzmény: #217340

Nem ! Ez az én nyelvújításom ! :)) Hajnal van, van a fejemben egy pár sör meg egy két pálesz ! próbálok gyorsan írni. Na hagyjatok aludni most már ! :))

Jó éjt mindenkinek !

#217342 Sanguis Előzmény: #217340

A tippem egyébként nekem az, hogy a Jobbik és az MSZP meglepetést fog okozni. A FIDESZ nem szerzi meg az 50%-ot sem szerintem, nem hogy a 2/3-os többséget. Az LMP nem hiszem, hogy bejut a Parlamentbe, a CM szerintem igen.

Érdekes helyzet lesz, ha így lesz. Mert a FIDESZ kijelentette, sem MSZP, sem Jobbik nem lesz koalíciós partnere.

El lehet gondolkodni a patthelyzeten.

#217341 TrogerBroker Előzmény: #217337

Öregem tőled szombat éjszaka sem lehet az embernek 5 percre sem nyugta ? Tényleg olyan vagy mint pénznyelő, 100 %-ban ugyanabban a stílusban...:S

El mondtam már többször, mivel neked tudom hogy bármit is fölöslegesen magyaráz az ember, ( bármilyen témában ) ezért nem fogok most hajnali negyed négykor regényt írni.....

Itthon vagy most Magyarországon ?

Ha igen, komolyan mondom elmegyek veled egy ilyen gyűlésre utána meg le ülünk beszélgetni. Semmi célom nincs ezzel csak az hogy hallgasd meg a te szemszögedre vetített "ellen oldalt" is...

Ne külföldről nyomd a sódert index.hu-s meg egyéb érdekeltségű veblapok támadásaira alapozva amiknek a hitelességük kicsikét nyitottabb szemmel járó emberkéknél 0.

Légyszi ne reagálj erre holnap 10-11 előtt mert szeretnék lefeküdni aludni :))

#217340 Sanguis Előzmény: #217336

A "mennyen" el Kazinczy, vagy a Jobbik nyelvújítása? Ez olyan mint a tojás ly-nal.

#217337 rbbj11 Előzmény: #217336

ha fejbe lőne vkit, azt se hinnéd el, nem? Mert mégsem teszi már a választások előtt két héttel....

Biztos ráerőszakolták azt a kijelentését is a TV-intejúban, hogy mégsem tűnt el az igazolványa...szegény tilosban parkoló áldozat...

#217336 TrogerBroker Előzmény: #217304

Na most értem haza :) Gyűlés után Sorompó nemzeti érzelmű emberek törzshelye, bogrács, sör, pálinka stb :))

Eger-Sportcsarnok- 2000-ren voltunk, teltház.

Megjelentek : teljesen vegyes korosztály volt megfigyelhető. 18-80 éves korig minden korosztály képviseltette magát. Azt se mondhatnám hogy fiatalok többen voltak.

Morvai Krisztina :

Határozottan fogyott, elég rossz bőrben van, Jobbikosok akik ismerik, vagy magasabb pozícióban vannak, egyértelműen látta rajta mindenki hogy ki van bukva. Eléggé kezdi kikészíteni a kampány meg az őt ért rágalmak, pedig erős nő, de ez már úgy látni neki is sok... Aki meg rajta csámcsog az mennyen el egy nagyobb rendezvényre ne csak itt ossza az észt, hallgassa meg ! valaki írta lejjebb már de én is elismételem mert ezen véleményen vagyok + még hallhat érdekes dolgot ilyen nagyobb rendezvényeken ezzel a lejárató kampánnyal kapcsolatban.... Na viszont, komolyan gondoljátok hogy 2 héttel a választások előtt 7000 forintért valaki kockára teszi az egész választási kampány kimenetelét ? Na neee...persze jó téma ez amin lehet csámcsogni meg mocskolódni :))

Szerk : Ja ! Tippem április 10.-én fogom leadni ! Az valószínű, nálam lesz a legmagasabb Jobbik arány :))) Elég lesz ha akkor kezdetek el anyázni ! :))) Nem akarom hogy addig kicsináljatok idegileg XD

Adjon az Isten !

Szebb Jövőt és jó éjszakát !

Persze én se bírom ki, h…

#217327 Csusza

Persze én se bírom ki, hogy ne tippeljek. :-) Aszondom:

Fidesz: 48%

Jobbik: 21%

Mszp: 14%

LMP: 9%

Civil: 4%

Egyéb hulladék (szdsz+mdf): 4%

Szép jó estét ! Én most…

#217322 Wall street

Szép jó estét !

Én most értem haza körülbelül olyan 20 perce Én is voltam a sportcsarnokba a Jobbik lakossági fórumán, sok mindenről volt szó, nagyon sokan voltunk, telt ház volt :). Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ha lehetősége lesz rá, akkor nyugodtan menjen el egy Jobbik lakossági fórumra, jót fog tenni !

Én már úgy elfáradtam, hogy mindjárt fekszem is lefele :) !

Na, jó éjt !