Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

TrogerBroker Előzmény: #217304

Na most értem haza :) Gyűlés után Sorompó nemzeti érzelmű emberek törzshelye, bogrács, sör, pálinka stb :))

Eger-Sportcsarnok- 2000-ren voltunk, teltház.

Megjelentek : teljesen vegyes korosztály volt megfigyelhető. 18-80 éves korig minden korosztály képviseltette magát. Azt se mondhatnám hogy fiatalok többen voltak.

Morvai Krisztina :

Határozottan fogyott, elég rossz bőrben van, Jobbikosok akik ismerik, vagy magasabb pozícióban vannak, egyértelműen látta rajta mindenki hogy ki van bukva. Eléggé kezdi kikészíteni a kampány meg az őt ért rágalmak, pedig erős nő, de ez már úgy látni neki is sok... Aki meg rajta csámcsog az mennyen el egy nagyobb rendezvényre ne csak itt ossza az észt, hallgassa meg ! valaki írta lejjebb már de én is elismételem mert ezen véleményen vagyok + még hallhat érdekes dolgot ilyen nagyobb rendezvényeken ezzel a lejárató kampánnyal kapcsolatban.... Na viszont, komolyan gondoljátok hogy 2 héttel a választások előtt 7000 forintért valaki kockára teszi az egész választási kampány kimenetelét ? Na neee...persze jó téma ez amin lehet csámcsogni meg mocskolódni :))

Szerk : Ja ! Tippem április 10.-én fogom leadni ! Az valószínű, nálam lesz a legmagasabb Jobbik arány :))) Elég lesz ha akkor kezdetek el anyázni ! :))) Nem akarom hogy addig kicsináljatok idegileg XD

Adjon az Isten !

Szebb Jövőt és jó éjszakát !