Hozzászólás
RicsiÉrdekes véleményeket olvasok...
Ha az ember el akar menni szavazni:
MSZP - Szerintem a szót is kár rájuk áldozni, meg kell nézni, mit tettek az elmúlt 8 évben.
SZDSZ (MDF) - Homokosok és szipusok gyülekezője
LMP - Semmit nem lehet róluk tudni
Fidesz - Orbán Úr már volt a politika minden szegletében, éppen ott szokott tanyázni, ahol nincs konkurenciája. Anno volt ő liberális európai vezető, aztán jobboldali-polgári, jelenleg pedig igencsak baloldali húrokat penget. Hogy csak az 1 milla új munkahelyről beszéljek. De szólhatok a vizitdíjról is, amit normális országokban a jobb oldal be akar vezetni, és a bal oldal ellenzi.
Jobbik - Amit jelenleg látok. Egy radikális párt, melybe pont ugyanúgy beépülnek volt MSZMP-sek, mint bármelyik egyéb pártba, ezért is nem soroltam fel a többiben sem őket. De itt legalább még aznap lemond a szóvívő, nincs szerecsenmosdatás. A kerékbilincs ügy pedig vihar egy pohár vízben. Hogy miért?
a). Ott a PM, ha nagyon akarta volna, elmondhatta volna, ott volt hivatalos ügyben, mint képviselő.
b). A kerékbilincselés egy mocsok dolog, sosem értettem vele egyet.
c). Ahogy megismertem Kriszta asszonyt eddigi hozzászólásai alapján, el nem tudom képzelni, hogy 7 000 Ft.-ért besározná magát és a pártját 2 héttel a választások előtt. Aki ezt elhiszi róla, az magyarázza el, hogyan lehet ő oktató a közgázon. Mert ilyet még 8 elemivel sem csinál az ember.
Szóval én, ha elmegyek egyáltalán szavazni, mindenképpen új erőre fogok. Mert a régiek számomra mind lejáratták magukat. Emellett nem tartom magam radikalizálható, naív embernek. Persze te rbbj, nyilván jobban tudod.