Sziasztok!
82.40-es pozim van,és nem is kevés!Szerintetek?
Sziasztok!
82.40-es pozim van,és nem is kevés!Szerintetek?
kár, hogy a lefelé kor kimaradt. (de kárpótolt más...)
Én már nem tippelek semmit,mindig az ellenkezője jön be.Bár ha valaki ezt figyeli,akkor most jól járt volna.
Továbbra is iránytalan az olaj.Ez talán egy jókora leszúrás volt. És szépen lassan visszamászik 80 fölé. Az arany is áttörte az 1100-at.Ott is lehetnek érdekes dolgok.A földgáz is közelít a négyezerhez. Talán mégis van irány?
No és merre az arra?
(nekem gőzöm sincs...)
Kíváncsi vagyok meddig megy le?Most visszapattant 79-ről.Bár benézett alá is de ennyi belefér. A két dollárt lemozogta.Most már lehet vele kereskedni és nyitni rövid pozikat. Ez a 15óra utáni kereskedés nem is hülyeség.De én nem tudok ellenállni,hogy ne nyissak valamerre.
pedig már megfogadtam ezerszer, hogy kár ebben pozit felvenni 15 óra előtt....
Köszi! Bírom még egy jó darabig. Addig is megpróbálok még másba is bukni. Pl.gáz meg cukor. Ők is szeretik a margarinom.
s18-as certiben 3700-ról vettem le, mondván, hogy du nem mindig tudom figyelni. Fogadjunk, hogy holnap estig meg lett volna..
Szépen alakul. Áztasd be egy kis olajba...:)
Hogy a fene enné meg! Pedig azt hittem,hogy magam ellen fordulok és innentől kezdve nyerni fogok.
Nagyon nem tetszik,amit látok. Közben azért van egy shortom is válaszlépésként.De most reményeim szerint kitartok a végsőkig.Van még négy hét a zárásig.
Most irod, hogy short középtávra.
Rollernak meg longja volt/van.
Ez nem két irány?
Egyébként ha megnézek most egy 10 napos grafikont egész szép felj/váll van kialakulóban nem?
Brutális célárral (75 környéke. Tudom mindig ezt emlegetem...)
Ennyit a tippemről! Április közepén jár le,így időm van bőven,most kivételesen marginom is.A rollover lehet most az egyetlen ellenségem. Még a végén a Rollernek over lesz.
miért állnék? ott van fenn az oldalamon, látod h. olaj shortom van középtávra. Rövidre valókat valóban zártam