Úgy értem,ha a pl. a palagáz és más energiahordozók ára alacsony,akkor azt veszik inkább. Az olaj magas ára nem versenyképes a piacon.
Úgy értem,ha a pl. a palagáz és más energiahordozók ára alacsony,akkor azt veszik inkább. Az olaj magas ára nem versenyképes a piacon.
Én 2 nappal korábban nyitom és 2 nappal korábban zárom mint kellene.
A gázzal való összehasonlítást nem értem.
http://stooq.com/q/?s=cl.f&d=20100322&c=3m&t=c&a=lg&b=0&r=ng.f
Én rendszerint rosszkor és rossz helyen nyitom a pozikat. Ráadásul még meg is tartom,hogy nagyobbat bukjak. :)
De egyszer csak megfordul ez.Legalább is azon vagyok. A 80 talán most már ellenállás marad. Bár a gázzal szemben a 70-80dollár között lenne ideális.
eladtam 80-on. Egyik certi kérdés megoldódott.. (17-18-i vételek voltak)
nem is tudom miért vettem bele lejárat előtt ennyivel (Mondjuk azt se, hogy forexen ugyanezt csináltam olajban...)
Háromnegyed órát esett,most ideje egy kicsit fel is menni. Bár oldalazásba is kezdhet 80 és 80,40 között.
a certim még megvan. Mindjárt ki dobom, mert a magasabb lejáratúban csak én vagyok szinten a könyvben...
És holnap lehet vele kereskedni utoljára...
Szvsz most egy kicsit más a helyzet szerintem..
Múlt hét kedden is benézett 80alá,talán most is csak megkóstolja.
Szvsz átesik rajta...
ez a felszúrás csak a shortom kiütésére volt jó...
Nem longolom innen. H4-en egy fontos vonalon táncol. Már egyszer megpattant róla, kivárom mit csinál...
Tippem a hétre. 80 alján vagy közepén érdemes beszállni egy longra és 82-nél kiszállni,de a bátrabbak 83-ig is mehetnek és ha most sikerül áttörni akkor mehet 90 felé.(persze ez csak egy tipp)
Csak menjen az nekem most jó lenne.20pipet kiszedtem és a rollover elvidte a nyereségem 1/3-át,de legalább pluszban zártam.Most nyitottam egy másik longot.A marginomat is bővítettem,így mehet tőlam akár hova.Na jó azért 80 alatt ne maradjon sokáig.
pénteki olaj shortom (még) nyerőben zárva.
Minden esik, ez a dög meg megy felfelé...
Eddig a tervem szerint megy.A 80,48-as nyitásom már féldollár pluszban. De most remélem kitartok 83-ig A hétvégén biztos,mert zárva a pénznyelő.
mostnéztem rendes csartot. Elkapkodtam. Emelkedni fog, feljebb kellett volna újra nyitna, mondjuk 0,6-0,8 usd-vel fentebb...
Na majd a másikat....(de inkább várok vele 1,5 usd-t.)
stop kiütött. Egyik picivel fentebb újranyitva. Short.
Igen ezt már én is észre vettem.
Két longom van az egyik most éppen pluszban van,amit 80,48-ról indítottam.A másik meg 2dollárral feljebb van az addig mínusz amíg el nem érek oda vagy a kettő közé ér az árfolyam és akkor mind a kettőt likvidálom és egy darabig kerülöm az olajat.