Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

George Bush ül a fehér h…

#217220 Wall street

George Bush ül a fehér ház lépcsőjén és keservesen sír.

Isten lenéz rá és megkérdi

- Miért sírsz George?

- Tudod az iraki helyzet, a sok halott, ezért.

- Békét kell kötnöd - feleli Isten, - és minden rendben lesz.

Tony Blair az angol parlament lépcsőjén zokog.

- Miért sírsz Tony? - kérdi Isten.

- Az iraki helyzet, a sok halott.

- Békét kell kötnöd - feleli Isten, - és minden rendben lesz.

Gyurcsány Ferenc ül a Parlament lépcsőjén és őrülten zokog.

- Miért sírsz Ferenc? - kérdezi isten.

Gyurcsány Ferenc szótlanul végigmutat az országon. Isten lenéz rá és együtt sírnak.

Két idős néni beszélget:…

#213328 Wall street

Két idős néni beszélget:

Ezek a mai fiatalok olyanok mint a nyulak!

Hogy érti ezt kedveském?

Csak két dolog érdekli őket: a fű meg a szex.

A férj vásárol egy robot…

#213178 Csokigyáros

A férj vásárol egy robotot, ami tökéletesen tudja detektálni a hazugságot. Alig várja, hogy hazajöjjön a gyerek és kipróbálhassa.Megjön a fia, és rögtön kérdőre is vonja:-Hol voltál?-Benn maradtunk a könyvtárban tanulni.A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.- Na, fiam ez egy hazugságdetektor robot, úgyhogy ...tovább >>ne hazudj többet. Hol voltál?- Elmentünk Pistiékhez filmet nézni.- Mit néztetek?- Az Egri csillagokat.A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.- Szóval, mit néztetek?- Az Avatart, amit Pisti az internetről letöltött.- Látod fiam, én a te korodban soha nem hazudtam az apámnak.A robot erre odamegy az apához és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.- Na, látod. A te fiad. - szólal meg a feleség is.A robot erre odamegy az asszonyhoz és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.

A számítógép-mániás férj…

#213094 Koffein

A számítógép-mániás férjet kérdezi a felesége:

- Drágám, bevásároltál?

- Bad command or filename.

- Nem? Na jó, adj egy kis pénzt, majd én elmegyek.

- Wrong password. Acces denied.

- Na jó, de legalább megcsináltattad a kocsit?

- File in use, try later.

- Most vagy abbahagyod és adsz pénzt, vagy elmész az autóért a műhelybe!

- Too many parameters.

- Már meg sem merem kérdezni: jelentek én egyáltalán neked valamit?

- Unknown Virus.

Soha ne tartsd vissza a …

#213088 Zabás

Soha ne tartsd vissza a szellentést ! Mert végig fut a gerinceden, be az agyadba és jönnek a szar gondolatok.

Székelynek átkiabál a ro…

#210728 Áki01

Székelynek átkiabál a román szomszéd:

- Szomszéd! Délután a postás megb...ta a feleségét a jászolban, mikor kukoricát morzsolt. Jó egy órán át gyömöszölte. Én láttam.

- Nem, szomszéd! A feleségem orvosnál volt délután, így 3.50-ért a feleséged morzsolt nálam kukoricát, de nem vonom le a béréből.

Re: nincs cím

#209620 RemegoKez Előzmény: #209606

Azt bírtam ebben a sorozatban, hogy jól bemutatta, hogy az alsóbb társadalmi réteg is talált magának egy még alsóbbat, akivel cudarul bánhatott.

Mabellel (a mosogatónővel) egyedül csak Mr. Stokes (a köpcös ürge) bánt rendesen. (bár ebből az összeállításból nem derült ki).