semmit kiszálltam!
sajna elromlott a piaci hangulat, majd visszaveszem ha megnyugszanak a kedélyek, na meg 675-ös telcsire pályázom ;-)
Tedd tönkre az OTP-t is!
vegyél 5 db-ot :-D
Tényleg ugye darabszám független a faktorhatás?
semmit kiszálltam!
sajna elromlott a piaci hangulat, majd visszaveszem ha megnyugszanak a kedélyek, na meg 675-ös telcsire pályázom ;-)
Tedd tönkre az OTP-t is!
vegyél 5 db-ot :-D
Tényleg ugye darabszám független a faktorhatás?
Extrém vételem záróban bejött, de már félek.... Már záró után érkeztem, nem gondoltam volna, hogy teljesül is.
Ja, szereztem egy sport flintát :)
mtel célár is jó lenne...)
matgab...................................................................******************************************************** nem hsizem el.....vághatom ki az fhb-met
úgy látom az FHB erősen elkezdte a matgab faktort lereagálni...célár ugye:1377
úgy látszik így működik a rendszer, hogy meghagytam 12 darab ecot...Így eladásom után nem volt 10% emelkedő...Bár még nem telt le a 2 hét, addig még sok víz lefolyhat a dunán...
most tesztelem ezt a verziót, hogy az eladás után hogyan tudom megcsinálni, hogy ne üssön meg a guta...
ok....
de sokan figyelik a mestert...én már régóta....
a mese úgy szól, ha az elmúlt egy évben csak lekövetem, már nem tőzsdéznék, annyi lenne a nyereségem....)
egyszer már erősebb voltam a faktornál, egyetlen 1x...épp mteloval. Mondjuk ott is végül matgab szállt ki 2 hétnél rövidebb távon, addig csak annyit értem el, hogy nem zuhant a papir....de csak a tartásommal még párhuzamban, matgab kiszálló után indult meg igazán a papir...
most synit is vettem. Ha a vételem után 2 nappal ebben is követsz, kiherélem magam, mint az a fickó, akiről cikk is volt....
Üdv Mester!
Vsz így megfogtad a piacot. Ebből oldalazás lesz.
Lehet egy +/- 10%-os sávban mozgunk majd ? :-D
antimatgab...)
én mindenesetre a tagnapi mtel eladásom után nem kapkodok....
tesztelem ismét a faktort...
oh ne. :((((((((((((((
Drukkolok neked, de félek, megint máshogy sül el....és van hati shortom, fhb-m, telekomom....