Regisztráció Elfelejtett jelszó

RÁBA fórum

Re: nincs cím

#212752 bargain_hunter Előzmény: #212740

Nincs most vételi erő.

A péntek általában nem a Rába napja, de a kivétel ugye erősíti a szabályt.

Az idén már volt két szép péntek is, amikor jól megrántották.

Ez a mai valszeg nem ilyen nap lesz.

Menjünk inkább fákat, szőlőt metszeni.

Szép idő van. :-)

Majd a jövő héten a Matyiba tett lét, meg az azon realizált nyereséget kivesszük s befektetjük valamelyik nap, ebbe.

Oszt átrántjuk majd szépen, gyorsan a 840-en. ;-)

Jó hétvégét!

#212745 Scipio Előzmény: #212737

Én nem olvastam és belevettem, akkor most 80 pont buktára számíthatok ? :))

#212737 bargain_hunter Előzmény: #212707

Kvesztoros ügyfelek elolvasták az elemzést.

Túlértékeltnek lett nyilvánítva.

Valós érték, célár: 739 Ft.

Készlet csökkentés ajánlott.

Ügyfelek csökkentenek.

#212707 Koffein Előzmény: #212682

jah belenyal a 835be és a fele el is tűnt, vagy fentebb állnak, vagy csak puffer... van amikor nyíltan látszik, hogy valaki lentebb nyomja és nyomja és nyomja, majd amikor kiáll (talán összegyűjtötte a kellő mennyiségű papírt magának) az eladói oldalról megugrik felfele...

megnéztem a scania árfolyamát, ezzel együtt az is megindult elég szépen, lehet hogy a kamion eladások is kezdenek észhez térni... habár friss eladással kapcsolatos híreket nem találtam...

#212682 zeeh_ Előzmény: #212563

Vételi oldal kezd alakulni. Csak nem megrántják ma még ezt is?

835-nél egy közel 8k-s fal (puffer szvsz).

Amcsiban fellendülőben v…

#212563 Koffein

Amcsiban fellendülőben van az autópiac...

A Ford, a Nissan, de a még a visszahívások miatt problémákkal küszködő Toyota értékesítései is jelentősen megugrottak március első felében iparági szakértők és autókereskedők szerint, ami arra utalhat, hogy gyorsul a fellendülés a szektorban.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?feed=1&k=2&i=130283

#212039 Koffein Előzmény: #212033

ööööö még nem mozgolódik, csak mocorog, fel fel horkan hamupipőke álmából… sajna más papírok elvonják a forgalmat, lassan ez is megindul, tartja a szintet, mindenki tudja, hogy ebben több van, névérték alatt még anyámnak se. :)

#212023 Koffein Előzmény: #211809

már nem aktuális, egy pillanatra elborult az agyam... zsákoltam1picit... irány 890

Szerintetek ez 800ig még…

#211809 Koffein

Szerintetek ez 800ig még le fog jönni? Csak azért kérdem hogy mostanság érdemes-e beállni oda mint vevő... úgy érzem, ott még vennék...

#211426 TrogerBroker Előzmény: #211405

Nekem eszem ágában sincs eladni..ahhoz túl jól néz ki a chartja. Most meg már a stop szint is adott...

838-on kiszórtam, még j…

#211405 wizes

838-on kiszórtam, még jó időben.

A mór megtette.

jó volna ha megindulna o…

#211086 Koffein

jó volna ha megindulna ott a szélen Ronaldino, majd átpasszolja Naninak, aki tovább lövi Rooneynak, megindul egyedül, a sorfal ott áll remeg 843, 844, 845ös mérföldkőnél a védelem lába remeg, a tér meghasad és igen 850et célba vette és a kapu ott röcög, hogy célbatalál-e f5ig :-DDD