Úgy legyen!:)
Jó hétvégét!:)
Nincs most vételi erő.
A péntek általában nem a Rába napja, de a kivétel ugye erősíti a szabályt.
Az idén már volt két szép péntek is, amikor jól megrántották.
Ez a mai valszeg nem ilyen nap lesz.
Menjünk inkább fákat, szőlőt metszeni.
Szép idő van. :-)
Majd a jövő héten a Matyiba tett lét, meg az azon realizált nyereséget kivesszük s befektetjük valamelyik nap, ebbe.
Oszt átrántjuk majd szépen, gyorsan a 840-en. ;-)
Jó hétvégét!
Én nem olvastam és belevettem, akkor most 80 pont buktára számíthatok ? :))
Égnek áll a hajam a hivatalos elemzői célárfolyamoktól!:)
Kvesztoros ügyfelek elolvasták az elemzést.
Túlértékeltnek lett nyilvánítva.
Valós érték, célár: 739 Ft.
Készlet csökkentés ajánlott.
Ügyfelek csökkentenek.
jah belenyal a 835be és a fele el is tűnt, vagy fentebb állnak, vagy csak puffer... van amikor nyíltan látszik, hogy valaki lentebb nyomja és nyomja és nyomja, majd amikor kiáll (talán összegyűjtötte a kellő mennyiségű papírt magának) az eladói oldalról megugrik felfele...
megnéztem a scania árfolyamát, ezzel együtt az is megindult elég szépen, lehet hogy a kamion eladások is kezdenek észhez térni... habár friss eladással kapcsolatos híreket nem találtam...
Vételi oldal kezd alakulni. Csak nem megrántják ma még ezt is?
835-nél egy közel 8k-s fal (puffer szvsz).
Amcsiban fellendülőben van az autópiac...
A Ford, a Nissan, de a még a visszahívások miatt problémákkal küszködő Toyota értékesítései is jelentősen megugrottak március első felében iparági szakértők és autókereskedők szerint, ami arra utalhat, hogy gyorsul a fellendülés a szektorban.
Nem nézünk ki rosszul emberek, Rába tulajdonosok! :-)
Sőt!
Kifejezetten nagyon jól tartjuk magunkat itt a 805-810 felett:
http://kepfeltoltes.hu/100318/R_ba_2010.03.18_www.kepfeltoltes.hu_.png
Joggal bizakodhatunk egy rövidesen induló pozitív folytatásban.
Forgalommal átvisszük a 840-et, akkor bátran bele lehet venni.
Szvsz!
ööööö még nem mozgolódik, csak mocorog, fel fel horkan hamupipőke álmából… sajna más papírok elvonják a forgalmat, lassan ez is megindul, tartja a szintet, mindenki tudja, hogy ebben több van, névérték alatt még anyámnak se. :)
14:47:49?
Pedig már kezdtem örülni, hogy mozgolódik és lesz valami.
már nem aktuális, egy pillanatra elborult az agyam... zsákoltam1picit... irány 890
Szerintetek ez 800ig még le fog jönni? Csak azért kérdem hogy mostanság érdemes-e beállni oda mint vevő... úgy érzem, ott még vennék...
Nálam a támaszok:800,780,750.Neked hol van a stop szinted?
Nekem eszem ágában sincs eladni..ahhoz túl jól néz ki a chartja. Most meg már a stop szint is adott...
jó volna ha megindulna ott a szélen Ronaldino, majd átpasszolja Naninak, aki tovább lövi Rooneynak, megindul egyedül, a sorfal ott áll remeg 843, 844, 845ös mérföldkőnél a védelem lába remeg, a tér meghasad és igen 850et célba vette és a kapu ott röcög, hogy célbatalál-e f5ig :-DDD