hehe... a hét vicce!...))
hehe... a hét vicce!...))
:-)
ING adja elvileg, gondolom kell az alulárazott otpre a lé :)
Én is így számolok pontosan mint Te, de hogy számol az aki adja most számolatlanul, millió számra?
Én csipegetem stop nélkül. Per pill pont dupla akkora az osztalék mértéke, mint a betéti kamatom, fele akkora adóval..
Ez a papír neked maga a halál. :-)
Annyira uncsi.
Én is igen nehezen bírom ilyenkor ezt a junki bóvlit, mikor a blú csippek (Phyl, Keg, stb) száguldoznak. :-)
Ki is vágtam, annyira tömik.
Azt nem értem miért, de tény, hogy keményen tömik.
megszavaztuk, világraszóló vásárlást rendezünk?:))
Látom tényleg várod a korrekciót :) Én 752-ön szálltam ki reggel a tegnapi 745-ösből, nem volt éppen egy nagy biznisz...
737-es vétel eladva:749
720 körül jó lenne majd visszavenni.
743, remélem ez még nem irányba állás, mert ha igen, akkor megint én pisálok széllel szembe...
Hej, de keservesen akar ez is irányba állni....
Na de, hátha annál gyorsabban ott termünk majd a 800-nál! :-)
annak szerintem nincs felső árnyéka,és a mai telekomnak van
Letornáztam 749-re az átlagom, záróban eladtam, így tőlem csinálhatna holnap egy jó beszállót :)
ha jól látom, tankönyvbe illő "bearish dragofly doji" alakult ki. Ha tényleg tankönyvezünk, akkor holnap rettentő short.
Akkor jó ötletnek tűnt venni mielőtt kilő 770-ig :)) Azért jó lenne 50 felett zárnunk és akkor bizakodva várnám az osztalékralit - remélem ez még nem az...
nem hiszed el, de én is pont 753-on "kaparintottam meg", úgyhogy mehet felfelé :))) Tegnap meg a k. meló miatt lemaradtam a hajráról, de túléltem azért