Regisztráció Elfelejtett jelszó

egy magyar Afrikában ma

Re: Kongó

#209750 rbbj11 Előzmény: #209748

a minősítés a legutóbbi hsz-ed után nem hiszem, hogy velem szemben egyáltalán megemlíthető szó a részedről. Még mindig teljesen ki vagyok akadva, milyen emberek vannak már itt ezen a fórumon....

"Megérdemelte volna a marhája, hogy agyonlőjék, valamelyik békés, sátorozással töltött éjjelén afrika közepén" grrrr...

#209749 rbbj11 Előzmény: #209747

jo, akkor privátban

A felelőtlenséget nagyon nem értem...pláne, hogy ezért miért ítélsz el valakit...felelőtlen akkor az ember, ha más életét kockáztatja pl. A sajátjával max. merész. Abba meg nem tudom mi elítélendő van :O De nem is ez volt a lényeg, hanem hogy egy bátor honfitárs utazónak a halálát kívántad!! Ez vérlázító! Még ha idegenről lenne szó, akkor is felkaptam volna a fejem, így meg a legkevesebb hogy szitokszavakat váltasz ki belőlem!

#209747 GáborGábor Előzmény: #209744

1. Igen, voltam.

2. Igen, elítélem, mert felelőtlen.

Innentől, remélem nincs félreértés.

A többit priviben - ha akarod.

#209745 rbbj11 Előzmény: #209740

Pf-es bemutatkozásodról meg fogalmam sincs, ne haragudj, de nem tartok fejben minden nicket. Nekem majdnem mindenki itt csak egy személytelen és gyakran még névtelen nick.

#209744 rbbj11 Előzmény: #209739

akkor kezdjük elülről.

1. kérdés: voltál-e már Kongóban, vagy ahhoz hasonló helyen, és kb. ilyen sátorozás szinten?

2. Most elítélted a haveromat? Miért is?

Csak hogy elkerüljük a félreértéseket

#209739 GáborGábor Előzmény: #209732

:)

Hagyjuk. Volt olyan, hogy én sem tettem ...

A pf -en már bemutatkoztam.

A jelzőkkel meg takrékoskodj, mára sokat szürcsöltem. Úgy is járhatsz mint Pénznyelő, barátom.Kiosztom, és egy hét múlva kérek tőle bocsánatot. De akkor sem emlékszem miért is ...

;)

#209732 rbbj11 Előzmény: #209724

ezt most nem értem....

De vmi nálad sztem nincs rendben... :) Ember, voltál te már ilyen helyen egyáltalán? Hetek óta nem aludt szobában, te *****!

#209724 GáborGábor Előzmény: #209688

Tipikus európai (jóléti) szemlélet ...

Az, ott, kinn van, mi meg itt, benn és bulizunk reggelig ...

Megérdemelte volna a marhája, hogy agyonlőjék, valamelyik békés, sátorozással töltött éjjelén afrika közepén ...

Hol él a haverod?

Alízka csodaországában?

Kongó

#209688 rbbj11

"Az emberelet itt a nullanal is kevesebbet er. ... feheremberkent az orszaguton maradni ebben az orszagban eletveszelyes. ... Utkozben legalabb 4 katonai ellenorzo allomason kellett megalljunk, ahol igencsak megtapasztaltam a halalfelelmet. Itt ugyanis a katonasagnak teljhatalma van es barmilyen ok nelkul is kepesek kivegezni barkit. ... Mar nagyon szomjas voltam (a vizem ugyanis a hataron elvettek), ezert betertem egy a varoskozpontban levo nagyobb uzletbe, hogy vegyek vizet. Es ekkor hatalmas Isteni segitseg erkezett. A boltba ugyanis sok kulfoldi (bekefenntarto es NGO munkas)jar vasarolni. Osszefutottam ket francia sraccal, akik az NGO-nak dolgoznak. ... A ket sracot megkerdeztem, hogy tudnak-e valami olcso szallast ajanlani (kemping, hotel stb.), amire felajanlottak, hogy megszallhatok naluk. Beultem az Europai Unio zaszlaja alatt futo terepjarojukba es elvittek a barikaddal korulvett (szogesdrot, fegyveres orok) szep kerteshazukba. Itt egy sutogetos kerti parti kozepebe csoppentem,sok finomsaggal megkinaltak, es kaptam egy egesz szobat is! ... Azert irtam a cimben, hogy az elet erdekes, mert tegnap elott delutanig meg az eletemert kuzdottem, utanna este mar egy gyongyoru helyen kerti partiztam velem egykoru francia, olasz, uj-zelandi fiatalok tarsasagaban! "

topic lényege

#209687 rbbj11

részeletek bemutatása egy jó barátom leveleiből, aki hátizsákos kalamdorként járja hónapok óta Afrikát. Igazán meg akarom mutatni, hogy időnként mégis jó, hogy az EU-hoz tartozunk, és Európában élünk.

Másrészt a kontrasztra is fel akarom hívni a figyelmet a világ kül. tájai közt...