Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#209775 Rozsdáskilincs Előzmény: #209742

"HA esetleg olyan állami támogatásra gondolsz amiket pályázatok révén nyertek meg abban semmi kifogásolhatni való nincs!"

Az indulás óta kapják, gondolom a cél a beindítás elősegítésé volt. De mára már a két legnézettebb csatornává nőtték ki magukat. Nem szorulnak támogatásra. Eszembe jutott a közszolgálati TV-ről volt szó hogy hogyan lehet hatékonyabban növelni a reklámbevételeiket. Úgy hogy a kereskedelmi csatornákhoz képest sokkal szűkebb keretek között kell mozogniuk a kötelezettségeik miatt. Ekkor említették a két keradó támogatását. Éves szinten aszem fél milliárd. Arra nem emlékszem hogy ez csatinként vagy a kettő együtt.

Hornék privatizálták a két frekvenciát. A kutyák meg emlékszenek kiktől is kapták a csontot.

#209757 Spade Előzmény: #209730

Igen mindegyik adóra igaz de leginkább azokra akikre ténylegesen is költ a kormány :)

#209754 RemegoKez Előzmény: #209663

Az a "baj", hogy egy olyan rendszert teremtettünk, amiben mindenki eldöntheti, hogy milyen műsorra van szüksége, illetve igénye. Sőt, azt gondoljuk, hogy az emberek nem csak eldönthetik, hanem EL IS TUDJÁK dönteni, hogy mire van szükségük. Tovább megyek, naivan azt is gondoljuk, hogy a többség ki fogja dobni a szart és csak a kultúrát fogja fogyasztani. Hát ez lett belőle. :)

Persze próbálkoztunk mi néhány évtizeddel ezelőtt olyannal is, hogy az arra kiérdemeltek mondják meg mi kell a dolgozó népnek, nem megadva a szabad választás lehetőségét, de az sem tetszett az embereknek.... semmise jó.....

#209746 Zabás Előzmény: #209743

Ebben igazad van, de itt nincs moderátor, legalábbis úgy és olyan nincs mint a PHn, INDEXen és egyéb nagynak mondható oldalakon.

#209743 GáborGábor Előzmény: #209729

Barátom!

Nevezlek bátran így, hiszen barátomként tisztellek, még ha politikai, és esetenként, a tőzsdén, gazdasági érdekeink ellentétben is állnak.

Szerintem az oldalról ne a politikát, hanem a nem megfelelő, egymás személyét sértő hsz-eket kellene kizárni. Beleértve a politikai szerplők személyét is! Fel kéne nőnünk az EU -hoz.

Részemről, a legkomolyabbnak vélt ellentétek ellenére is tudok bárkivel barátságot kötni, mivel a személyt mindíg előtérbe helyezem a nézeteivel szemben. az álláspontok pedig, mindenkor felűlbírálhatók.

#209742 Zabás Előzmény: #209741

Elhiszem, de miéért???

Ha megosztanád amit én nem tudok akkor lehet, hogy megérteném!

HA esetleg olyan állami támogatásra gondolsz amiket pályázatok révén nyertek meg abban semmi kifogásolhatni való nincs!

De kíváncsivá tettél ezzel a Horn gyermekeivel!! Miért is???

#209741 Rozsdáskilincs Előzmény: #209737

"mindkettő igazán naggyá a fidesz alatt vált."

Na neee! Zabás. Horn gyermekei. Két baloldali média sztm ez annyira egyértelmű.

Veszekedések.

Nincs baj a politikával, a piac része. A gond akkor van, ha nem képesek elfogadni, hogy mások mást gondolnak. Nem értem miért kell ezen megsértődni, másokat sértegetni.

#209731 GáborGábor Előzmény: #209709

Nononono ...

Bocs, a közbekotyogásért de ez (is) szót érdemel ...

Az ok és okozati összefüggés nem onnan indul, ahonnan Te indítod a gondolatot ...

Ki és miért is volt abban a poziban (terítő - élelmiszer, vegyiáru, stb ...)?

Az állam, a magyar állam, garantálta a mi nevünkben (vagyis a kormányzó párt szavazói nevében is!), a külföldi befektetők befeketetéseinek biztos megtérülését. Amit mi, dolgozó és vállalkozó (többségében) fiatalok fizetünk ki. A nyugdíjas, persze, védett faj ...

dömm, dö-dömm ...

#209729 Zabás Előzmény: #209716

Én arra gondoltam, hogy ez 1 tőzsdei olda (fórum) és minden politikai topikot törölni kéne, nem 1 és hozzászólásokat. Viszont az alapítók úgy döntöttek, hogy van létjogosultsága ezért maradtak, én fejet hajtok a döntésük előtt.

viszont így sok olyan szemetelő is ide keveredhet akikre abszolút de nincs szükség és csak az oldal színvonalát rontják, fogják rontani

PH-n is sokáig ment a politikai fórum és a végén kénytelenek voltak minden olyan topikot lezárni amibe egy kis politikát is be akartak csempészni.

Régi fórum barátságok fajultak odáig, hogy egymást szidták és fenyegették.

Szerintem ne hiányzik ez itt senkinek.

Elég a shortos longos ellentétek!!!

#209728 Spade Előzmény: #209722

Azé ha gondolkoznál Te is találnál ilyeneket pl. szted amikor a kormány reklámoz valamit pl. kisvállalkozási hitelt vagy az elért eredményeket vagy az ország imázst vagy ph@sz tuggya mit, akkor kinek a pénzéből fizet ??? vagy bajnai zsebből viritja a lóvét ?? De továbbmegyek elvileg a pártokat is a költségvetés finanszirozza és most tekintsünk el a fekete pénzektól, tehát amikor az mszp reklámozza magát akkor kinek a pénzét költi ? Hmmm ?

#209727 Rozsdáskilincs Előzmény: #209722

RTL, TV2. Már nem emlékszem valamelyik adón láttam vagy két éve, azt hiszem M1 beszélgetős műsor. Komoly emberek mondták, de biztosan utána lehet nézni. Megalakulásuk óta kapják, ép erről volt szó, hogy már semmi szükségük rá.

#209722 Zabás Előzmény: #209706

Ki,kinek, mikor, mennyi és hol???

Mert én nem értek a médiajoghoz, sőt az állami támogatásokhoz sem, de sehol nem találtam erről egy cikket sem. De kíváncsivá tettél!! Mikor, mire és mennyt és természetese ki és mikor kapott!!!

#209721 Rozsdáskilincs Előzmény: #209714

Ok már értem hogy gondoltad:) Ez is igaz.

A másik ok szerintem ezek a beszélgetős műsorok költsége a legalacsonyabb. Nem kell más mint egy stúdió, pár ember és csókolom. Szinte igyé mehet a cirkusz. Vele szembe a horribilis reklám bevételek.

#209716 Wall street Előzmény: #209695

Nahát Zabás, ezt a mondatot NEKED "azért mert nem egy oldal érdekeit képviseli egy TV máris be kellene szüntetni ?" le sem kellett volna írnod, sőt még sem kellett volna kérdezned :) ! Hogy miért ?, hát azért mert ha jól emlékeszem azt írtad, (még a jó múltkorában, nem most volt már) hogy egy moderálás ráférne az oldalra ! Tehát akkor, ezek szerint te is simán kitagadnál innen embereket, csak mert neked nem tetszik a megnyilvánulási forma ! És igen, vettem a lapot, bele értettem akkor saját magamat is !

#209714 Spade Előzmény: #209711

De a reklám pénz ide jön (a kert v-kbe) ezért nyilván ez finanszirozza a müsort, nem sántit itt semmi :)

És ugye ne vicceljünk már bizonyos cikkcsoportokban majd egyenes arányosság van a reklám költés és az eladás nagysága köött...

#209711 Rozsdáskilincs Előzmény: #209704

Azt hiszem arra gondolt a gyártócég fizet a reklámért aminek a költsége be van építve a termék árába. Inkább ott sántít a dolog hogy ha nem ott akkor máshol menne a reklám:) Tehát így is úgy is lenne költsége.