Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Wall street

Én csak annyit, SZERINTEM csak egyes műsorokat kellene betiltani, mint például Maunika és társai szorulnának betiltásra . De ha ennyien ragaszkodnak hozzá, akkor legalább este 11 óra után adják már le, amikor a gyerekek és normálisabbjai már rég alszanak. én a magam részéről abszolút nem vagyok kíváncsi, például arra, az APUKA elmeséli, hogyan csinált kistestvért a LÁNYÁNAK, miközben a kistestvére már ott volt az anyukája hasában, vagy két fogatlan idióta nemi életére sem ! Fókuszt is egész nyugodtan belehetne tiltani, mert ott is állandóan a meztelenkedést mutogatják, de akkor minek van ott a tizenkettes karika ? kérdem én, szinte minden gyerek láthatja ! Na, a barátok köztröl meg annyit, hogy azt akárki eltudja játszani ! Az ország Győzikéje is fő műsoridőben ment ! Ha értelmes műsorokat nem tudnak adni, akkor inkább már szűnjön meg !

Most nem azért mondom, de ha már azt nézzük, akkor az emberek is hibásak ebben, már aki nézi ezeket, mert ha nem nézné senki, vagy csak nagyon kevesen, akkor előbb, vagy utóbb úgy is levennék !