Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: Osztalék hagyomány

#210722 bargain_hunter Előzmény: #210713

Jó spekuláció.

Kettő osztalék és komoly árfolyam emelkedés vár ránk a következő másfél évben.

Profitáljunk belőle!

Felhalmozás!

Új fejlesztőközpontot ho…

#210716 filter

Új fejlesztőközpontot hoz Budapestre a Magyar Telekom és a Cisco

A Magyar Telekom érdekeltségébe tartozó KFKI Hun utcai épületében üzemelő központban ip-hálózati megoldásokon - videón, együttműködéses megoldásokon és adatközponti virtualizációs technológián - alapuló szolgáltatásokat fejlesztenek és tesztelnek majd a Cisco technológiai támogatásával.

Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója szerint a központ első fejlesztéseit már 2010-ben bevezethetik a piacra.

A szolgáltatások célcsoportját az üzleti, illetve vállalati felhasználók jelentik. A központ indulásához szükséges mintegy 50 millió forintos beruházás költségeit nagyjából egyenlő arányban finanszírozza a Magyar Telekom és a Cisco.

A bejelentés kapcsán Mattheisen hangsúlyozta: a Cisco nem csupán a legkorszerűbb technológiai hátteret biztosítja, hanem teljes körű támogatást is nyújt a Cisco-megoldásokon alapuló új üzleti szolgáltatások fejlesztéséhez.

Az új, budapesti létesítmény regionális viszonylatban új megközelítést és partnerséget jelent a Cisco szempontjából, a fejlesztőközpont pedig egyben globális, szakmai bemutatóteremként is működik majd.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=438961

Re: Osztalék hagyomány

#210713 Harlem Előzmény: #210401

Remélem tényleg célba is veszi az 1000-et.

Főleg, hogy 104 millió db srv-t akarnak felszívni 18 hónap alatt., az össz részvényszám 10%-t.

Az napi 275k vagy havi 5,8 millió db.

Sztem nem volt rossz húzás eddig sem beszállni az osztalék miatt, de az srv árfelhajtó hatása annyira dinamikus lehet, hogy az osztalék valóban bónusz lesz egy kitartó emelkedésben.

A vágás utáni esést pedig ha jól gondolkodik a Telco, akkor maga veszi meg, így ő is jól jár és a kiszállók is, ha kicsit és rövid ideig korrigál a papír.

Ezt sem mertem vinni, a …

#210463 Scipio

Ezt sem mertem vinni, a reggeli 739-es kiszállót "sikerült" 741-en visszavenni ( legalább megdupláztam a mennyiséget ), aztán záróban dobni...

Re: nincs cím

#210044 Scipio Előzmény: #210036

Szintén kiszálltam 39-40-en, lejjebb vennék, csak nehogy úgy járjak mint ma reggel az otival...

kiszálltam sztem lesz eg…

#209456 Ibiza

kiszálltam sztem lesz egy kőr le majd akkor vissza...

Re: nincs cím

#209408 Scipio Előzmény: #209389

Jövő héten már kezdődnie kellene a sokat emlegetett másfél hónapos osztalékralinak, persze sokat segítene, ha az amcsik sem pattannának újra le...