arany long?
arany long?
Ha jól látom fordult, csak egy kis megerősítés kéne:)
905.88usd
Rezeg a léc, holnap fordulnia kellene. 900 alá még benézhet, de utána fel, vagy kieshet a csatiból. A totyik indításkor írt scenariot szeretném:)
usd párok valoban nagyon nem gyengék. Kérdés, hogy arany anélkül is képes lesz-e emelkedni v. legalább picit oldalazni. Meglátjuk
lehet igazságod
de,
az usd valutapárok annyira,ha jól nézem,mint ha nem lennének gyengék.
sztem a trendvonal alja 880-890 között van, tehát az emelkedésre megvan minden esély. Itt érhet véget az eddigi TÚLHÚZÁS(!) korrekciója. Persze nem jönne rosszul usd gyengülés hozzá...
Alapvetően ott is fordulatot várok. Nekem ez bullish setup, és ha másért nem, a közeli stop miatt érdemes megpróbálni. szvsz
mai napon nem sikerült 930 fölé visszamásznia
"Azt is látni kell, hogy a mostani emelkedés technikailag is gyönyörű. A Fibo szintek szinte minden esetben pontosan jelezték a támasz-ellenállás szinteket. A árfolyam most éppen a 23,6-os szinten pihen (930$ környéke), ami mellesleg megegyezik az október eleji csúccsal is, tehát duplán fontosnak tekinthető. A charton nem látszik, de jelenleg 925$ környékén kereskednek az arannyal, tehát legalábbis ideiglenesen ez a szint elesett. Hozzá kell tenni, hogy ilyenkor USA zárás után a legnagyobb a pangás, tehát a holnapi nap nagyon fontos lesz, hogy sikerül-e visszamászni. Amennyiben nem sikerül, támaszként ott van a trendvonal alja, valamint a következő Fibo szint (már 900$ alatt), ami viszont már a trendvonalon kívül van. További gyengeségre utaló jel, hogy a részvénypiac esése ellenére sem tudja összeszedni magát az árfolyam. A következő napok tehát nagyon érdekesek lesznek az arany szempontjából."-Daxspeki
Én 890-en tervezem holnap a beszállót. Nekem ott van egy emelkedő trend alja. Pontosabban picival alatta, de nem szeretek pontra pontos beszállóra várni
általában tört aranyat 2500-2600Ft/g áron veszik
csere ár pediglen 3000ft/g:)
Klapkánál természetesen lehet, itt csak aranyköpéseket, és jó tanácsokat:)
Konkrétan aranyat, aranyékszert is lehetne adni-venni?
ohhh, örülök. :) Akkor nem szóltam :)
Ismerem az oldalt, hiszen te ajánlottad a figyelmembe tavaly, mikor a Dow márciusi kilátásairól értekeztünk a pf-en. Lassan teljesíti az ott megfogalmazottakat.
harcos csak bátran :)
Olaj totyikot is akkor már.