Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#207715 Amatoregy Előzmény: #207364

Azon csak mosolygok, hogy mostanra a célár is meglett volna. A stop kiütés után meg úton voltam...

#207689 Roller Előzmény: #207681

Nagy a vola mostanában.Ezeken próbálok lovagolni,több-kevesebb sikerrel.Most is bent ragadtam egy usdjpy shortban,de kiszúrtam vele,mert longolok is egyet.

#207683 Roller Előzmény: #207633

Köszi azért! Bocs egy kicsit elírtam 91,0 és 90,0 a helyes.Kicsit besokalltam devizából! :))

Greek PM Papandreou: If …

#207675 Sanguis

Greek PM Papandreou: If Europe doesn't create instrument to help Greece, then the IMF could be an alternative (Reuters)

#207619 Roller Előzmény: #207608

Üdv! Van valami tipped az usdjpy-re gondolom 0,91-ről visszapattan,de 0,90-ig visszamegy?

Economic data (US): Whol…

#207608 Sanguis

Economic data (US): Wholesale Inventories MoM (JAN) out at -0.2% vs. 0.2% expected and -1.0% prior.

Massimo Salezze - 15:11:40

EU Finance Ministers seens agreeing draft hedge fund rules on March 16 (Reuters)

#207341 Amatoregy Előzmény: #207298

Eurusd long stop kiütött. Most egy kicsit akkor elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e longot valahol visszanyitni.

Más:

Lassan le kellene szokni róla, hogy minden eurusd célárhoz 1,50-et írok be. :) Soha nem éri el, mindig a stop üt ki.

Hivatalosan pénzügyi seg…

#207298 Sanguis

Hivatalosan pénzügyi segítséget kér Görögország az Európai Uniótól (EU), ha heteken belül nem csökkennek a hitelfelvételi költségek, és ha az unió nem segít, akkor a Nemzetközi Valutaalaphoz (IMF) fordul az athéni vezetés – mondták kormányzati források szerdán a DowJones hírügynökségnek.

Nos ezek alapján érdekes az euró "stabilitása" jeleleg.