Ezt már másodszor játsszák el.
Azon csak mosolygok, hogy mostanra a célár is meglett volna. A stop kiütés után meg úton voltam...
Nagy a vola mostanában.Ezeken próbálok lovagolni,több-kevesebb sikerrel.Most is bent ragadtam egy usdjpy shortban,de kiszúrtam vele,mert longolok is egyet.
Köszi azért! Bocs egy kicsit elírtam 91,0 és 90,0 a helyes.Kicsit besokalltam devizából! :))
Greek PM Papandreou: If Europe doesn't create instrument to help Greece, then the IMF could be an alternative (Reuters)
Üdv! Van valami tipped az usdjpy-re gondolom 0,91-ről visszapattan,de 0,90-ig visszamegy?
Economic data (US): Wholesale Inventories MoM (JAN) out at -0.2% vs. 0.2% expected and -1.0% prior.
Massimo Salezze - 15:11:40
EU Finance Ministers seens agreeing draft hedge fund rules on March 16 (Reuters)
52 pip volt. Sok kicsi sokra megy....
Már Ricsi (Rich man a bux topikból) is megmondta...
én várok!
hetesen annyi doji van, nagy most a bizonytalanság!
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=129803
Hol így,...hol úgy. Ahogy a nagyoknak a szél kell fújjon. :-)
Eurusd long stop kiütött. Most egy kicsit akkor elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e longot valahol visszanyitni.
Más:
Lassan le kellene szokni róla, hogy minden eurusd célárhoz 1,50-et írok be. :) Soha nem éri el, mindig a stop üt ki.
Ehhez képest milyen jól mennek a görög kötvények. Hol van itt a probléma, kérem? :)
Hivatalosan pénzügyi segítséget kér Görögország az Európai Uniótól (EU), ha heteken belül nem csökkennek a hitelfelvételi költségek, és ha az unió nem segít, akkor a Nemzetközi Valutaalaphoz (IMF) fordul az athéni vezetés – mondták kormányzati források szerdán a DowJones hírügynökségnek.
Nos ezek alapján érdekes az euró "stabilitása" jeleleg.