Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#204028 kelvin Előzmény: #202982

Szépen adogatják már néhány napja

Lehet osztalékhírt kiszállásra használják és végül nem szavazzák meg a kis komiszok

#202982 Harlem Előzmény: #202770

710-715 között a két mozgó átlag kis támasz.

Ha megtartja long, shortolni nehéz lesz sztem mostmár.

Könyvre nincs mit adni.

#202770 Szergej Előzmény: #202616

én is 14-en zártam, bár csak 18-ról... ja, és 22-ről üldöztem lefelé 1 forintonként, de folyton meglépett ... na majd holnap, jobb beszállóval (?)

#202646 Scipio Előzmény: #202616

Gratula, én reggel biztos voltam az esésben, be is raktam az eladást 724-re a nyitás előtt, erre 723-on nyitott aztán folyamatosan esett, a longos agyamnak meg fel sem merült a short lehetősége :)

#202580 Scipio Előzmény: #202578

Ha longolom mindig ez van :) Tegnapról a nyakamon maradt egy 719-es pakk, de az ellenállással nagyon nem bír, állandóan lepattanunk 713-14 környékéig...

Nem lehetne még kicsit l…

#202366 Ricsi

Nem lehetne még kicsit lejjebb? 719-ról shortolom. És el sem tudtam mindent adni, amit akartam:(

Tegnap kiteljesedett a d…

#201769 Zabás

Tegnap kiteljesedett a dupla alj alakzat, és ma érkezik az osztalékjavaslat, mely ha pozitív lesz (70-75 Ft közötti), minden bizonnyal megindulhat a ralli, melynek már tegnap is láthattuk az előszelét délután (a legrosszabb hangulat közepette lódult meg az árfolyam).” – írtuk a pénteki elemzésünkben. A ralli megkezdődött, mivel kedvező hírek érkeztek a cég háza tájáról. Többen megkérdőjelezik az emelkedés tartósságát, a grafikon alapján, amennyiben ma sikerül tovább emelkedni, áttörésre kerülhet a hosszabb távú csökkenő csatorna (piros szaggatott vonallal), ez esetben a következő ellenállás a dupla alj nyakvonala (727 Ft), és annak áttörése esetén a célár: 777 Ft. Igen jó perspektíva, nem beszélve az osztalékhozam adócsökkentő szerepéről.

http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/02/Mtelekom16.png

#201679 balacy Előzmény: #201244

Régi elemzői trükk ez (szerintem az első barlanglakó jós találta ki!) hogy bejósolok ma 600-as támaszt, ami elérhető lesz, két hét múlva 840-es ellenállást, azután majd kiderül, hogy mi lesz, de én elő fogok húzni egy olyant amiben én jól eltaláltam az árat. :)

Nem jár ajánlattétellel …

#201467 filter

Nem jár ajánlattétellel a Telekom vásárlása

A fő tulajdonostól is vásárol majd saját részvényeiből a Magyar Telekom, hogy elkerüljék az ajánlattételi kötelezettséget.

"Ez praktikusan annyit tesz, hogy minden 100 darab megvásárlandó részvényből 41 darabot vesz majd meg tőzsdén a társaság, s 59 darabot a fő tulajdonos Magyarcom Holding Gmbh-tól (pontosabban 59,21 az arány)".

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=437298

#201249 Ricsi Előzmény: #201246

Sokszor máshogy látjuk, de ezt spec ugyanúgy kb. Volt itt eladás, és nem azért, mert féltek, hogy nem lesz osztalék. Ez a duma.

Valaki adta napok óta, és most itt a lehetőség, a többit is eladni.

#201242 hosszhuszár Előzmény: #201231

relative kicsi a forgalom benne, mégha áz átlagosnál magasabb is...ettől lényegesen több szokott lenni, osztalék rally előtt, szerintem.

Itt most az lehet, hogy kicsikre adják rá nagyok, az olcsó papírkáikat.....

lesz ez még 580 körül osztalék előtt, de csak szerintem....

#201231 Zabás Előzmény: #201228

jaja!!!

ezért a giga-mega pakkokra nem is mozdul akkorát amekkorát e mennyiség megkívánná! csere-bere

igazi Magyar kereskedelem, olcsón odaadni, majd drágán visszavenni!