Öö szemlesütve vallom be, hogy ez nem tudom mit jelent :) 717-en dobtam a pakkom felét, majd 713-on visszavettem, remélem az adatok nem tesznek keresztbe...
Öö szemlesütve vallom be, hogy ez nem tudom mit jelent :) 717-en dobtam a pakkom felét, majd 713-on visszavettem, remélem az adatok nem tesznek keresztbe...
Én meg meló miatt nem voltam a gépnél az elmúlt bő 2 órában.
Ó, basszus... :-/
ez FT nap
Kiestem a ritmusból, egy hét influenza után röpke két hétig szervizelték a gépem, így 3 tőzsdementes hetem volt, ki is simultak a ráncaim :))
A 715 kikapva, kezd egyre durvább lenni, bár még benne lehet egy laza beöntés, még tartom a 705-ös vételemet, bár vehettem volna többet is - a kapzsifaktorom már újra működik :)
Én 720-680 shortoltam mint mikrobüfi, a nagyok meg biztos beragadtak a longokkal :)
sc nem lesz,m ivel telekomot senki sem shortolja... :))
704-5-6vételeket visszavonom
725 felett eladás :) 703 alatt nem kaptam
Ki korán kel.... bár venni tegnap kellett :)
715 lesz izgi, ha átlövi...
Én meg az olimpia áldozata lettem :)) Lusta voltam felkelni, így csak ebéd után kapcsoltam be a gépet... Azért most 705-ön vettem egy kicsit.
:)) jólvan na... :) mást vettem...:)
mintha ma már írtam volna valahova: a mohóság :))
a 675, már 4. alkalommal volt/lett volna jó vétel
egyetlen dolog miatt nem veszek fosok attól Usa bezúg márciusban, és akkor ez az osztalék speki ezen az áron elég kellemetlen lehet, nem tudok így ülni benne nyugodtan, kb ennyi. Vszínű ki is hagyom idén. Hacsak nem lesz vmi brutál jóárasítás. Bár sz@r lesz végignézni ahogy elmászik 750-770-ig ha nem történik semmi világban. :D
nem kaptam :(
ne is mond :)) 672es aljra várakoztunk...