Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

Re: nincs cím

#200980 matgab Előzmény: #200978

látszik is...(a reggel az nálam 10 órát jelent). Azonnal fordítottam a világ tőzsdéinek mozgásán...

#195629 rbbj11 Előzmény: #195570

hát igen. Kár, hogy nem dobtuk össze a többiekkel a zsét neked, én meg nem akartam egyedül :)

Marad most már a 10%-os emelkedés, amit el KELL érni :)

#195570 matgab Előzmény: #194821

ezzel a shortindítással eléggé beszopattam a világ shortosait...

Itt állunk egy összeomló görög-portugál-spanyol-magyar -román -balti EU-val, egy giga munkanélküliséggel, egy szenvedő japán gazdasággal a világon, miközben a FED megpróbálgatja lassan kivonni a dollármilliárdokat a piacról a választások bizonytalanságának mocsarában...

De mit ér ez a sok baljóslatú előjel, ha egyszer megshortolom a piacot?? Semmit , úgy megyünk felfele, hogy nyilasi meg fogja szüntetni lassan a blogját, csődbemegy, és az egész BUX úgy repül, mintha azt jelentették volna be, hogy az IMF a 20 milliárdos kölcsönt elengedte és ad még 10-et mellé karácsonyra...

Persze azért azon belül, hogy az egész BUX rakétázik, arra azért figyel a magasságos ég, hogy az a 3 részvény ami nekem is van (Fressoft, eco, FLAX) az nehogy is 1%-kal feljebb menjen eme nagy rally alatt...

#194821 Amatoregy Előzmény: #194816

Most akarok nyitni pénzügyi tanácsadó irodát. Matgab, 75 %-ot fizetek neked, ha reggelente átküldöd a szándékodat. :)

#194816 matgab Előzmény: #194793

mindent nyerőben zárok??? Hát ez azért engem is meglepett...

De mondjuk úgy, hogy sokszor türelmes vagyok...Pl. Kína is így 2 év elteltével már "csak" 10% minuszban van, ami egész jó eredmény a márciusi minusz 40%-hoz képest...

Komolyan, ha nem tudnám,…

#194793 Ricsi

Komolyan, ha nem tudnám, hogy mindent nyerőben zársz, sajnálnálak.

Egyébként én is sokszor így vagyok, nyitok valamit, és pár napig az ellenkezőjét csinálja, De aztán beérik szépen:)

#194791 matgab Előzmény: #194787

Hát kínai részvényalapban 2007 szeptembere óta...Azóta sem tértek magukhoz...

Meg is írtam anno, hogy kipukkasztom a kínai tőzsdelufit....