Nem az elemzők véleményére voltam kíváncsi. :)
Hanem a technikai elemzőkére. ;)
Nem az elemzők véleményére voltam kíváncsi. :)
Hanem a technikai elemzőkére. ;)
Q2 eleje? Valszeg addigra már kiesi magát az eurusd. Amilyen intenzitással eddig öntötték...
Na erről van szó. Akiktől kiírtad a számokat, azoktól várom az újabb előrejelzéseket, amik megint annyit fognak érni mint a sz...
Talán nem ártana frissíteni őket. Vagy ezek az előrejelzések a mostani euró és arany árfolyamok mellett is aktuálisak lennének?
Ellemzők szerint (december-januári irományok)
- 1500-as arany ár
- 1,62-es eurusd
Szerintem - és más elemzők szerint :-))) - a dollár erősödés kifullad a 2. negyedévre.
Akkor megint komoly tere lehet az arany longnak.
Sokan azt állítják, az arany árfolyama egy idő után nem követi majd automatikusan a dollár erősödését. Ebből olyasmi következhet, hogy 1000$ alá nem megy le. Bár olvastam már olyan elemző véleményét is, aki még a tavalyi tetőzés utáni lejtmenet kezdetén azt jósolta, hogy idén év végén a 800 dolláros szinten fognak kereskedni vele.
Szépen beszűkült. Az élet nagy kérdései: merre tovább? A dollár iránya adja majd vajon a választ?
Azért örülök, hogy tegnap igazam volt. Csak pozi nincs hozzá...
Talán a csökkenő trendvonal alulról gátat szab a további lejtmenetnek. Mai nap már tesztelésre is került, és onnét egyelőre visszapattant.
Valahogy azt érzem, hogy nem biztos, hogy ma lesz...
http://stocklandyard.hu/blog/article/83593/Johet-a-950-dollaros-arany
Na, erre kíváncsi leszek. Valaki majd szóljon nekik amikor elindítják a további bankóprést. ;)
Naposon meg gyémánt lehetőség, akkor kút, na most légy okos short-longos:))