Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#200142 kratya Előzmény: #200126

Á nem fogja tudni!!!!!! :-)

Most beszéltem velük TA alapján kereskednek!!!! :-))))))

#200140 rbbj11 Előzmény: #200127

erről beszélek...ezért jó az elliott, utólag mindent szépen látni benne. De előre sose akaródzik... :) nekem legalábbis. És rövid távon. Az olyan akciók is kiveszik ebben a részüket, mint snb...

#200134 Zabás Előzmény: #200126

Azért, remélem, hogy most több shortost akar megszívatni és mielőtt munkába lát belenyúl a shortos orderekba 1,46-ig és utána kezdi csak venni magát!

#200127 Netmaster Előzmény: #200113

Van itt egy érdekes dolog USD indexben, ha leméred az első hullám alja és teteje közti távolságot (csak az értéket nézve), majd összeméred a harmadik hullám alja és teteje közti távolsággal, meg fogsz lepődni: egyezik.

Hasonlót fogsz tapasztalni S&P500-ban és DAX-ban is, ha első hullámnak a márciustól júniusig tartó időszakot nézed, harmadiknak meg a júliustól decemberig tartót (hogy DAX-ban ez a 3. hullám volt-e, vagy 3-4-5, az már egy másik kérdés).

A szívás az, hogy ezeket két napja vettem csak észre. :)

#200126 Sanguis Előzmény: #200123

Az SNB lassan elveszti a türelmét, az interveni pedig ad a hullának egy ellentéte hullámot, ami kioltja.:)))

#200123 kratya Előzmény: #200118

pedig szépen lehet a hullámokat látni!!!

most is ha 35 elengedi akkor kész és zárom a shortom

#200118 rbbj11 Előzmény: #200116

utólag mindenbe működnek. :)) De én azért maradok a véleményemnél, ami másnak úgysem releváns, mégpedig, hogy én nem tudok velük sokat kezdeni swingben :D

De ez a bénaságomon is múlhat :)

#200115 kratya Előzmény: #200102

benne lehet!

De mint tudjuk most jön a civatás

ha nem mennek utánna a tépésnek akkor csorgás.

Minden trend halála a megnött volatilitás, bármely időtávon!

nem lepődnék meg ha csorgatnák, ráadásul sok minden van itt amiről fordulhat

ha 3505 felett marad akkor cél 3532, majd 3556.

Persze nem magamtól vagyok ilyen okos!!! :-)

van egy barátom!! :-)

#200113 rbbj11 Előzmény: #200110

hosszú távra nem rossz dolgo az elliott, mikor nem kell tudnod pontosan sem a beszállót, sem a kiszállót, meg a stopot sem. De sztem nem tőkeáttételes üzletekre való. (nem arról beszélek mikor 100x-os a szorzó, de valójában a tőkéje fél %-át rakja rá az ember. Az nem tőkeáttét.)

#200112 Zabás Előzmény: #200102

Ebbe bármelyik irányba is beszállni a mai nap alapján, háát veszélyes egy üzlet! Kitör adva a longos jelet, utána gyorsba vissza is esik adva a shortos jelet! Szóval megint fejjel lefele kell nézni, short jelre venni, long jelre adni! :)

Ha már megvolt az alja amit 2X érintett akkor simán eliot szerint visszamehet 1,3875-ig is!

#200110 Zabás Előzmény: #200106

Működni fog az eliot, de még a 3 hullámban vagyunk! Még a4. hullám hiányzik és vele együtt a 4 pont is. Utána megcsinálja az újabb mélypontot ami simán lehet 1,3 alatt is!