jaaaaaaa
de tényleg, az jóárasítva van, tetszik nekem
jaaaaaaa
de tényleg, az jóárasítva van, tetszik nekem
Á nem fogja tudni!!!!!! :-)
Most beszéltem velük TA alapján kereskednek!!!! :-))))))
igen, tudják magukról, h. nem segítenek :D Nem szeretik a börzét, na :D
erről beszélek...ezért jó az elliott, utólag mindent szépen látni benne. De előre sose akaródzik... :) nekem legalábbis. És rövid távon. Az olyan akciók is kiveszik ebben a részüket, mint snb...
Azért, remélem, hogy most több shortost akar megszívatni és mielőtt munkába lát belenyúl a shortos orderekba 1,46-ig és utána kezdi csak venni magát!
Van itt egy érdekes dolog USD indexben, ha leméred az első hullám alja és teteje közti távolságot (csak az értéket nézve), majd összeméred a harmadik hullám alja és teteje közti távolsággal, meg fogsz lepődni: egyezik.
Hasonlót fogsz tapasztalni S&P500-ban és DAX-ban is, ha első hullámnak a márciustól júniusig tartó időszakot nézed, harmadiknak meg a júliustól decemberig tartót (hogy DAX-ban ez a 3. hullám volt-e, vagy 3-4-5, az már egy másik kérdés).
A szívás az, hogy ezeket két napja vettem csak észre. :)
Az SNB lassan elveszti a türelmét, az interveni pedig ad a hullának egy ellentéte hullámot, ami kioltja.:)))
pedig szépen lehet a hullámokat látni!!!
most is ha 35 elengedi akkor kész és zárom a shortom
utólag mindenbe működnek. :)) De én azért maradok a véleményemnél, ami másnak úgysem releváns, mégpedig, hogy én nem tudok velük sokat kezdeni swingben :D
De ez a bénaságomon is múlhat :)
nekem csak barátnőim vannak, és ők nem segítenek :DDD
Eliot az minden időtávban működik, ajánlom Cimballi írását!
benne lehet!
De mint tudjuk most jön a civatás
ha nem mennek utánna a tépésnek akkor csorgás.
Minden trend halála a megnött volatilitás, bármely időtávon!
nem lepődnék meg ha csorgatnák, ráadásul sok minden van itt amiről fordulhat
ha 3505 felett marad akkor cél 3532, majd 3556.
Persze nem magamtól vagyok ilyen okos!!! :-)
van egy barátom!! :-)
hosszú távra nem rossz dolgo az elliott, mikor nem kell tudnod pontosan sem a beszállót, sem a kiszállót, meg a stopot sem. De sztem nem tőkeáttételes üzletekre való. (nem arról beszélek mikor 100x-os a szorzó, de valójában a tőkéje fél %-át rakja rá az ember. Az nem tőkeáttét.)
Ebbe bármelyik irányba is beszállni a mai nap alapján, háát veszélyes egy üzlet! Kitör adva a longos jelet, utána gyorsba vissza is esik adva a shortos jelet! Szóval megint fejjel lefele kell nézni, short jelre venni, long jelre adni! :)
Ha már megvolt az alja amit 2X érintett akkor simán eliot szerint visszamehet 1,3875-ig is!
Működni fog az eliot, de még a 3 hullámban vagyunk! Még a4. hullám hiányzik és vele együtt a 4 pont is. Utána megcsinálja az újabb mélypontot ami simán lehet 1,3 alatt is!
Én vitatkozok veled. Mindig eltalálja az irányt.
Csak más GMT időzónában van..