Ebben a napban én sem veszek részt. Volt két nagyon rövid belépésem DBPUSD-ben, de zárnom kellet két-három perc múlva. A sávozással nincs bajom, de ezzel a rángatózással igen.:)
Ebben a napban én sem veszek részt. Volt két nagyon rövid belépésem DBPUSD-ben, de zárnom kellet két-három perc múlva. A sávozással nincs bajom, de ezzel a rángatózással igen.:)
elliot idő korrekció, mondom!!!
nézétek meg az első korrit, hogy mit művelt :-)
ja pozi nélkül okos vagyok!!!! :-))))))
Egyre "magasabb régióban" sávozik. Ebből nagyon felfelé elindulás néz ki.
érdekes, eurusd most a 35.600-ról készül lefordulni. Eddig az 500 volt a fal, most meg 100 pip-el feljebb megint ellenállás? Kínlódás ez, semmi egyéb. Vihar előtti csend?
Az utóbbi napok makrói miatt nagy a para emiatt.:)))
A pénteki két GDP adat komoly mozgásokat okozhat, tehát skalpra fel!
Usa le /4.5/ GB marad az eredeti, lenne itt kavalkád:))
Volt már ilyen, és lesz is még.:) 1104-nél akartam belépni. Nálad olajnál ugyan ez?
Economic data (Eurozone): Industrial New Orders MoM (DEC) out at 0.8% vs. -1.0% expected and 2.7% prior (revised from 1.6%).
hááát most na ha csak ez az egyetlen hiánycikk a fogyasztó akkor igazán no para megyünk itt fölfelé mint atom :D
Köszönöm! Olvasom a hozzászólásaitokat minden nap,de az angolom nem túl jó,ezért nem mindig kattintok rá,amit belinkeltek.
Sajnos még az usdjpy esés előtt egész jól követtem,de aztán beleestem abba a hibába,hogy tartottam,hátha visszatér,de inkább lenullázta a demót.
Ez jó.:)) Az USA Q4 GDP növekedésnek egy fontos láncszeme hiányzik: a Fogyasztó.:)
Consumers are deeply concerned about their situation and especially the weak labour market, which still sheds workers on net (20,000 lost payrolls in Januar), causes despair. The Conference Board Consumer Confidence Index fell to 46 in February from 56.5 in January. This is the lowest reading since April 2009 and signals that the ongoing recovery, as signaled by healthy Q4 GDP growth of 5.7%, still has an important absentee - the consumer.
Itt a tudnivaló.
Bár lejjebb már belinkeltem, de...
http://www.tradingfloor.com/posts/trading_commentary/fx-update-is-the-usdjpy-rally-history-967
De, csak lekéstem a GCJ0 shortot. Nem voltam a gépnél, és nem raktam limitet én hüle.
Az "aranyos" dolgok nem érdekeltek, ha jól veszem ki:( CAD-nál érdekes lehet:))
:):) én kitartok a mellett amit tegnap beszéltünk asszem az nyugisan fog eleget hozni a konyhára :d
Sziasztok! Lehet kicsit tudatlan a kérdésem. De mitől erősödik a jpy ?