Ezek szerint nem kéne tartogatnom a 700-ast..?
Nekem jó lenne most a 687, csak már tudnám ott zárni a shortom.
Telcsi,telcsi....nem lesz ez így jó..... kész a fej-váll
még nem 70 körül van a várakozás, lehet rossz eredmény várnak és ezért kisebb osztalékot azért adják.
Ideális lenne egy nagy globális para márciusban. :D
Van itt egy nagy csökkenő ék,de 680-nál egy fej-váll is lenne,tehát valahol arrafelé dőlhet el a sorsa.......
http://kepfeltoltes.hu/view/100223/MTELEKOM_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Eldölt már hogy mennyi lesz az osztalék ??
Ha kevesebb a vártnál,akkor letörik a 680....
hát még akik 2000 fölött.
viszont akik tavalyi mélypont körül vették azok jó boltot csináltak már csak osztalék miatt is érdemes lehet tartani nekik hosszú távon vsz.
Gondolom azok is örülnek az osztaléknak,akik 1500 fölött vettek....
utoljára 2007-ben volt ilyen papírom. :D akkor az volt a játék emlékeim szerint osztalék előtt kb 1-1,5 hónappal 920-50 között megvettem vágás előtt egy két nappal 1060 körül eldobtam de akkor nyugodtan ültem benne emelkedő stabil piacon. Emlékszem még Lehmann minősítgette lefelé 8xx-re miután megvettem szidtam is őket. :D
Az én bőröm a Matávtól nem ennyire arányosan varrott mint ahogy írod. Pedig 2004 óta én is ,jobbára osztalékra spekuláltam :-)
Nézd meg a korábbi éveket....Februári Közgyülésig emelkedés,majd áprilisig esés következett......2 héttel vágás előtt 70 ft-os rally......
Már tegnap zárásra is beállt a fél millás eladó...
nem osztalék felvétele, hanem osztalék beárazása és vágás előtt eladás, ezt szerettem békeidőkben. :D
Tudtommal , tőzsdei cég osztalékjára csak 10% az adó. A fránya áfonya meg 20%.... ha minden maradt a régiben :-)
70 Ft körül lesz osztalék vsz. Úgy 750-800 közé felnézhetne, de lesz még előtte gyors is, és tartok tőle ezért dobálgatják.
Hibaz, elképzelhető nem is mertem most belevenni, hangulat elromlik piacokon osztalék sokat nem vszínű dob rajta, meg ahogy nézem vmiért elég szépen pakolgatják kifelé nagyok.
Zoli osztalék mondjuk 30-40Ft lesz, milyen árfolyamot jósolsz neki?:)
Osztalék előtt mindig lecsapják..:)
680 alatt nyekken......és szvsz fog is......630-nál jobban jársz majd.....
630-nál vétel,710-en eladás...kit érdekel az osztalék,ugyis megszivatják a kicsiket....vágás után meg újra nyekk..
mikor nyugodt a piac úgy vettem észre osztalék előtti 1-2 hónapban sokszor osztalék mérettel vagy kicsit többel felment. Most viszont elég sok más hatás is van. :D
Osztalék környékén olyan mint egy kerti-sikló: ha veszélyt érez leválik a "farokrész", és ott elkezd összevissza evickélni, hogy a szemed is elkáprázik tőle. A "fejrész" meg szépen elsiklik, sunyiba....de ki tudja merre ?! :-)