Digipass = token?
KBC-nél lehet webbrókeren keresztül is utalni már, de ahhoz szükséges DIGIPASSt igényelni /ingyenes/ viszont csak arra s számlára tudsz utalni ami megvan adva nekik /biztonsági okokból/
1 hátránya van a diginek, hogy mindig nálad kell lennie, ha be akarsz lépni, mert mással utána már nem lehet :(! Akkora ez a készülék, mint egy régi napelemes számológép 4,5X7 cm
Ok. Jövő héten kiderül, hogy mit lehet felrakni rá és mit nem. Addig többet sajnos nem tudok.
Megnéztem az PF alapot. Ez így tényleg fapados. A reált nem mutatja, csak 1-2 perccel korábbi ár jön be a rv-re kattintva. :-/
Na, majd jövő héten kiderül, hogy mivel is állok szemben és majd annak függvényében vagy lesz váltás vagy nem (ha megoldható ez a win-es virtuális gép telepítés).
Valahol visszább már volt szó a KBC-s utalásoktól. Ha jól emlékszem, telefonon lehet utalni.
Volt valami a hirdetményben másik brókernél lévő keler számládra való átvezetésről is. Ha ez tényleg működik, akkor az ebroki közbeiktatásával ingyen tudsz átrakni pénzt a cibes számládra.
De mondom, a vmware-re kérdezz rá! Az alá felrakhatsz egy win-es virtuális gépet, és ott folytatod ahol abbahagytad.
A pf-es alappal meg addig is tudsz fapadosan kereskedni firefox alól.
Hétfőtől, max. keddtől linux, hogy rohadna meg. :( Már biztos.
PF-et azért nehéz szívvel cserélném le, már megszoktam, még ha voltak is vele problémák.
Remélem, a jövő hét elején semmi nem akar rallyzni, amíg meg nem oldom a váltást.
CIB kilőve. Bár, abból a szempontból talán nem lenne olyan rossz, hogy mivel ott van alapból a számlám, éles helyzetben gyorsan át tudnék rá vezetni zsetont, egyébként kaki a kereskedési rendszerük.
KBC-nél lehet utalni bankon kívülre is vagy ott is csak az Erstés (Portfolio) marhaság megy, hogy vagy kp-ben kiveszem a lét vagy nyitok egy Erstés számlát és arra megy át a lóvé?
A cibet valóban nem javaslom. :)
A kbc-s webbroker jól használgató szerintem.
Egyébként a Pf alap működik firefox-al, csak egy kicsit fapados.
Esetleg kérjél vmware-t a linuxos gépedre, és csinálj egy virtuális gépet. Azon mehet minden a régiben.
OFF:
Mellesleg nekem meg az fájt, amikor linuxról kellett átálltunk window$-ra, tulajdonosváltás miatt. Azóta az amúgy szupergyors gépem csak egy terminál, mindent a szervereken kell futtatnunk. Olyan mintha mercédesszel szántanék. :)
Még nem tudom, ez tutira majd március első hetében fog kiderülni, hogy mit lehet és mit nem.
Qrva ideges lettem, amikor meghallottam az átállást.
Szerintem KBC lesz, a CIB-hez akkor sem mennék vissza, ha fizetnének érte.
Nem lehetne valahogy megoldani, hogy a Linuxra ráhegesszél egy IE-t? Én úgy tudom vannak megoldások erre, a kérdés, hogy ehhez milyenek a körülmények a melóhelyen.
A KBC-hez: ugyan ez szubjektív, de szerintem a webes rendszerük gyengébb (pl. grafikonkezelés), mint a Pro. Token valóban van.
Linux alól melyik kereskedési platform működik?
Ezek az állatok a melóhelyen átállnak Linuxra, így a PF rövidesen kilőve, mivel csak IE alól működik.
eBroker: Ennek van webes elérése, de ezt a rendszert sok mindennek nevezném, csak nem kereskedési rendszernek. Iszonyat drága és egy rakás sz.r az egész. Nem szeretném újra igénybe venni.
KBC-Equitas: Ha jól rémlik, a PETI-n kívül van ennek még webes elérése és elvileg tokent lehet hozzá kérni a központi címen, így biztonságosabbá tehető.
Mi van még, ami működhet Linux alól?
KBC mennyivel tud kevesebbet/többet, mint a Portfolio Pro?
Főleg BÉT papírokkal kereskednék továbbra is.
http://hu.saxobank.com/hu/market-news-and-analysis/pages/live-prices.aspx
azért írhattak volna valami konkrétumot!
Se jót, se rosszat nem akarok mondani a cégről, csak egy egyszerű figyelemfelkeltő adat, hogy:
1. Az egyik fórumon már elhatárolódott a Capital Partners-től
http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=10275
2. A 2009. december 29. napján hatályos cégkivonat alapján a cég jegyzett tőkéje 13.000.000 Ft és a Részvényes(ek) adatainál 1/1. Marek Podlipny (an.: Vaváková Dagmar) van feltüntetve!
Én úgy tudom, hogy 5$ a reál adat havonta! A nagy SAXOnál!
Deviza, vagy devizaelszámolás függő. De itt mindent megtalálsz.
annak mekkora a %-os mértéke?
mármint a leszámítolásnak?