Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#198244 Zabás Előzmény: #198053

KBC-nél lehet webbrókeren keresztül is utalni már, de ahhoz szükséges DIGIPASSt igényelni /ingyenes/ viszont csak arra s számlára tudsz utalni ami megvan adva nekik /biztonsági okokból/

1 hátránya van a diginek, hogy mindig nálad kell lennie, ha be akarsz lépni, mert mással utána már nem lehet :(! Akkora ez a készülék, mint egy régi napelemes számológép 4,5X7 cm

#198127 zeeh_ Előzmény: #198113

Ok. Jövő héten kiderül, hogy mit lehet felrakni rá és mit nem. Addig többet sajnos nem tudok.

Megnéztem az PF alapot. Ez így tényleg fapados. A reált nem mutatja, csak 1-2 perccel korábbi ár jön be a rv-re kattintva. :-/

Na, majd jövő héten kiderül, hogy mivel is állok szemben és majd annak függvényében vagy lesz váltás vagy nem (ha megoldható ez a win-es virtuális gép telepítés).

#198113 Robag Előzmény: #198053

Valahol visszább már volt szó a KBC-s utalásoktól. Ha jól emlékszem, telefonon lehet utalni.

Volt valami a hirdetményben másik brókernél lévő keler számládra való átvezetésről is. Ha ez tényleg működik, akkor az ebroki közbeiktatásával ingyen tudsz átrakni pénzt a cibes számládra.

De mondom, a vmware-re kérdezz rá! Az alá felrakhatsz egy win-es virtuális gépet, és ott folytatod ahol abbahagytad.

A pf-es alappal meg addig is tudsz fapadosan kereskedni firefox alól.

#198053 zeeh_ Előzmény: #197697

Hétfőtől, max. keddtől linux, hogy rohadna meg. :( Már biztos.

PF-et azért nehéz szívvel cserélném le, már megszoktam, még ha voltak is vele problémák.

Remélem, a jövő hét elején semmi nem akar rallyzni, amíg meg nem oldom a váltást.

CIB kilőve. Bár, abból a szempontból talán nem lenne olyan rossz, hogy mivel ott van alapból a számlám, éles helyzetben gyorsan át tudnék rá vezetni zsetont, egyébként kaki a kereskedési rendszerük.

KBC-nél lehet utalni bankon kívülre is vagy ott is csak az Erstés (Portfolio) marhaság megy, hogy vagy kp-ben kiveszem a lét vagy nyitok egy Erstés számlát és arra megy át a lóvé?

#197697 Robag Előzmény: #197676

A cibet valóban nem javaslom. :)

A kbc-s webbroker jól használgató szerintem.

Egyébként a Pf alap működik firefox-al, csak egy kicsit fapados.

Esetleg kérjél vmware-t a linuxos gépedre, és csinálj egy virtuális gépet. Azon mehet minden a régiben.

OFF:

Mellesleg nekem meg az fájt, amikor linuxról kellett átálltunk window$-ra, tulajdonosváltás miatt. Azóta az amúgy szupergyors gépem csak egy terminál, mindent a szervereken kell futtatnunk. Olyan mintha mercédesszel szántanék. :)

#197676 zeeh_ Előzmény: #197641

Még nem tudom, ez tutira majd március első hetében fog kiderülni, hogy mit lehet és mit nem.

Qrva ideges lettem, amikor meghallottam az átállást.

Szerintem KBC lesz, a CIB-hez akkor sem mennék vissza, ha fizetnének érte.

#197641 email Előzmény: #197600

Nem lehetne valahogy megoldani, hogy a Linuxra ráhegesszél egy IE-t? Én úgy tudom vannak megoldások erre, a kérdés, hogy ehhez milyenek a körülmények a melóhelyen.

A KBC-hez: ugyan ez szubjektív, de szerintem a webes rendszerük gyengébb (pl. grafikonkezelés), mint a Pro. Token valóban van.

Linux alól melyik keresk…

#197600 zeeh_

Linux alól melyik kereskedési platform működik?

Ezek az állatok a melóhelyen átállnak Linuxra, így a PF rövidesen kilőve, mivel csak IE alól működik.

eBroker: Ennek van webes elérése, de ezt a rendszert sok mindennek nevezném, csak nem kereskedési rendszernek. Iszonyat drága és egy rakás sz.r az egész. Nem szeretném újra igénybe venni.

KBC-Equitas: Ha jól rémlik, a PETI-n kívül van ennek még webes elérése és elvileg tokent lehet hozzá kérni a központi címen, így biztonságosabbá tehető.

Mi van még, ami működhet Linux alól?

KBC mennyivel tud kevesebbet/többet, mint a Portfolio Pro?

Főleg BÉT papírokkal kereskednék továbbra is.

#194422 snail Előzmény: #194392

Se jót, se rosszat nem akarok mondani a cégről, csak egy egyszerű figyelemfelkeltő adat, hogy:

1. Az egyik fórumon már elhatárolódott a Capital Partners-től

http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=10275

2. A 2009. december 29. napján hatályos cégkivonat alapján a cég jegyzett tőkéje 13.000.000 Ft és a Részvényes(ek) adatainál 1/1. Marek Podlipny (an.: Vaváková Dagmar) van feltüntetve!

http://www.e-cegjegyzek.hu/info/page/ceginfo

#194410 Sanguis Előzmény: #194398

A Saxonál is minden ingyenes, és a szabad pénzedre még kamatot is fizet. Egyedül a napon túli poziknál van kamatleszámítolás.