Én ft-ot nem találtam. Hogy lehet feltölteni?
Viszont nem értelek. 10 usd-vel lehet számlát nyitni akkor miért nem váltasz?
Nekem mondjuk fontos, hogy mb hozzáférés legyen, hogy ha úgy áll a helyzet akkor villámgyorsan pótolni tudjam a letétet a swing stratégia miatt, mert előfordulhat, hogy 1-3 napig nem nekem áll a zászló.
Meg, hogy a stop nem ezerévnyi távolságból induljon..
mindenestre egy demot kipróbálok.
Nem vitatom. De ha traders ratingra rendezel, akkor találsz hasonló paraméterekkel rendelkező, jóval több felhasználói véleménnyel bíró, jóval jobb helyezésű brókert is..
Nekem a plusz500-al nincs bajom, csak a stop és a rollover. Mert viszonylag kis pénzzel sok mindent el lehet érni...
Mellette szól stop mellett, hogy viszonylag kis távolságból lehet követni. Fxpro esetében az olajhoz 150 usd kell, a stop meg 1 dollár távolságból követi. Ez itt elég komoly szintet jelent.
benne van a listában :)
EU akkreditált
szeretem, ha valamit magyar nyelven tudok intézni, jó magyar forintban :)
az még megnyugtatóbb... :)
de itt részletesebb lista van...
Nekem a lassúságával van bajom.
2-3mp, mire nyitja-zárja a pozikat és nem a kattintáskori árfolyamnál, hanem a mp-ekkel későbbin.
Sokszor több pontos elmozdulás van addigra.
Hogy nem nullából indul. Tudom, hogy neked jó de nekem az adatskalpolásnál gondot okozott. (Többször.)
Beálltam mindkét irányba követő stoppal , promt +/- x pip távolságra. A rángatózás miatt mindkettő vesztőben ütötte ki, utána meg mindkettő jó lett volna. Tehát ha pozit veszek fel, stop limit be, majd ha plusszus már a pozi akkor megy rá a követő. De csak akkor, ha már a követővel is nullában lenne...
Ha tényleg komolyan gondolod a visszajelzést:
- legyen normális stop is (mert így nem merem itthagyni és előre bevinni)
- mivel itt van Mo-n erről egyetlen részletes oldal, kérjél Stocky-s kedvezményt
- ha levinnék feléra az árat - még akkor is drága lenne - de akkor talán barátibb lenne
EURUSD 2
GBPUSD 4
olaj 5
nem a legolcsóbb
a legdrágább az átgörgetés
Én alapjában szeretem de sokallom a prémium díjat és hiányolom a zárás utáni megbízás kiadását. Bár ez utóbbi az MT4-ben sem megy...)
Illetve az automatikus újracsatlakozás Net szakadás esetén még nagyon hiányzik belőle.
ezt megírom neki, mint visszajelzés:D
megkeresett a marketinges kintről :)