Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: nincs cím

#197740 Amatoregy Előzmény: #197737

Viszont nem értelek. 10 usd-vel lehet számlát nyitni akkor miért nem váltasz?

Nekem mondjuk fontos, hogy mb hozzáférés legyen, hogy ha úgy áll a helyzet akkor villámgyorsan pótolni tudjam a letétet a swing stratégia miatt, mert előfordulhat, hogy 1-3 napig nem nekem áll a zászló.

Meg, hogy a stop nem ezerévnyi távolságból induljon..

mindenestre egy demot kipróbálok.

#197738 Amatoregy Előzmény: #197737

Nem vitatom. De ha traders ratingra rendezel, akkor találsz hasonló paraméterekkel rendelkező, jóval több felhasználói véleménnyel bíró, jóval jobb helyezésű brókert is..

Nekem a plusz500-al nincs bajom, csak a stop és a rollover. Mert viszonylag kis pénzzel sok mindent el lehet érni...

Mellette szól stop mellett, hogy viszonylag kis távolságból lehet követni. Fxpro esetében az olajhoz 150 usd kell, a stop meg 1 dollár távolságból követi. Ez itt elég komoly szintet jelent.

#197737 Rowan Előzmény: #197736

benne van a listában :)

EU akkreditált

szeretem, ha valamit magyar nyelven tudok intézni, jó magyar forintban :)

#197730 Rowan Előzmény: #197661

Nekem a lassúságával van bajom.

2-3mp, mire nyitja-zárja a pozikat és nem a kattintáskori árfolyamnál, hanem a mp-ekkel későbbin.

Sokszor több pontos elmozdulás van addigra.

#197661 Amatoregy Előzmény: #197635

Hogy nem nullából indul. Tudom, hogy neked jó de nekem az adatskalpolásnál gondot okozott. (Többször.)

Beálltam mindkét irányba követő stoppal , promt +/- x pip távolságra. A rángatózás miatt mindkettő vesztőben ütötte ki, utána meg mindkettő jó lett volna. Tehát ha pozit veszek fel, stop limit be, majd ha plusszus már a pozi akkor megy rá a követő. De csak akkor, ha már a követővel is nullában lenne...

#197607 Amatoregy Előzmény: #197540

Ha tényleg komolyan gondolod a visszajelzést:

- legyen normális stop is (mert így nem merem itthagyni és előre bevinni)

- mivel itt van Mo-n erről egyetlen részletes oldal, kérjél Stocky-s kedvezményt

- ha levinnék feléra az árat - még akkor is drága lenne - de akkor talán barátibb lenne

#197542 lackok Előzmény: #197534

Én alapjában szeretem de sokallom a prémium díjat és hiányolom a zárás utáni megbízás kiadását. Bár ez utóbbi az MT4-ben sem megy...)

Illetve az automatikus újracsatlakozás Net szakadás esetén még nagyon hiányzik belőle.