Vannak. Igen. Nekem van a Tesco gazdaságos szoftverem. Demon kötöget 2 lottal. (Néha én se értem mire. Lényeg, hogy ha ráhajítok 50-es követőt eurusd-ban naponta 200-300 eurt kiszed profitként...
Viszont ahhoz ott kell ülni....
Vannak. Igen. Nekem van a Tesco gazdaságos szoftverem. Demon kötöget 2 lottal. (Néha én se értem mire. Lényeg, hogy ha ráhajítok 50-es követőt eurusd-ban naponta 200-300 eurt kiszed profitként...
Viszont ahhoz ott kell ülni....
......pipekért , csak tudnám milyen nevezetes vonalakra gondol...
amit én irtam aszerint áll fenn, miután egymás komplementerei :), de hagyjuk túlrugóztuk, amúgy jah igaz amit mondasz, lehet kratyia csinálja jól le-fel megy a bónusz 30-40
Akár.
Én elvesztettem a fonalat mostanában. (És most nem eursusd vs indexekre) gondolok. Szintek helyett lassan úgy kell(ene) trédelni, hogy beállni a piac alá, fölé valamennyivel és 20-25 pipeket folyamatosan kiszedegetni. Ehhez viszont itt/ott kellene lenni előtte...
Na mindegy, lehet tartok egy kis szünetet még (számomra is) követhetőbb lesz a történés...
"Én óva intenék mindenkit az indexeket figyelő devizakereskedelemtől."
Sanguisnak igaza van, viszont fordítva magáll a helyzet egyelőre, ha valakit érdekel csak úgy kíváncsiságból elvégeztem a Granger Causality tesztet és az oksági kapcsolat fennáll (a null hipotézis 95%-os konf intervallumban elvetve)
Nagyon úgy tűnik, hogy a jen kezdi megadni magát. Lehet, hogy valós lesz a 120-as USDJPY árfolyam év végére, amit páran előre jeleznek.
Úgy tűnik, közben elkezdték venni a kötvényeket. :D
Heti 50-es fibó megtartotta onnan fordult. Szerintem felfelé korrekció lesz, amennyiben megtartja.
Sanguis, mire számítasz gbpusd-ben? Szted megtartja az árfolyamot a trendcsatorna alsó vonala, v inkább arra lehet számítani inkább, hogy lefele kitör belőle? E hónapban naposon a 200napos az 50-es fölé került, ez semiképpen sem bíztató jel. Viszont, ha megmarad a csatornában, innét felpattanásnak kellene jönnie.
Te hogy látod?
Várd meg a végét. De ráfért már a korrekció, bármi lesz a vége.
GBPCAD nem is tudom volt e már ilyen mélyponton. Szerintem nem.