Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#197618 Amatoregy Előzmény: #197617

Vannak. Igen. Nekem van a Tesco gazdaságos szoftverem. Demon kötöget 2 lottal. (Néha én se értem mire. Lényeg, hogy ha ráhajítok 50-es követőt eurusd-ban naponta 200-300 eurt kiszed profitként...

Viszont ahhoz ott kell ülni....

#197616 Spade Előzmény: #197615

amit én irtam aszerint áll fenn, miután egymás komplementerei :), de hagyjuk túlrugóztuk, amúgy jah igaz amit mondasz, lehet kratyia csinálja jól le-fel megy a bónusz 30-40

#197615 Amatoregy Előzmény: #197614

Akár.

Én elvesztettem a fonalat mostanában. (És most nem eursusd vs indexekre) gondolok. Szintek helyett lassan úgy kell(ene) trédelni, hogy beállni a piac alá, fölé valamennyivel és 20-25 pipeket folyamatosan kiszedegetni. Ehhez viszont itt/ott kellene lenni előtte...

Na mindegy, lehet tartok egy kis szünetet még (számomra is) követhetőbb lesz a történés...

#197605 Spade Előzmény: #197516

"Én óva intenék mindenkit az indexeket figyelő devizakereskedelemtől."

Sanguisnak igaza van, viszont fordítva magáll a helyzet egyelőre, ha valakit érdekel csak úgy kíváncsiságból elvégeztem a Granger Causality tesztet és az oksági kapcsolat fennáll (a null hipotézis 95%-os konf intervallumban elvetve)

#197587 Sanguis Előzmény: #197584

Nagyon úgy tűnik, hogy a jen kezdi megadni magát. Lehet, hogy valós lesz a 120-as USDJPY árfolyam év végére, amit páran előre jeleznek.

EURUSD ha így folytatja …

#197577 archenius

EURUSD ha így folytatja hétfőn réssel nyit felfelé. :)

#197573 Sanguis Előzmény: #197572

Heti 50-es fibó megtartotta onnan fordult. Szerintem felfelé korrekció lesz, amennyiben megtartja.

#197572 Mars2000 Előzmény: #197569

Sanguis, mire számítasz gbpusd-ben? Szted megtartja az árfolyamot a trendcsatorna alsó vonala, v inkább arra lehet számítani inkább, hogy lefele kitör belőle? E hónapban naposon a 200napos az 50-es fölé került, ez semiképpen sem bíztató jel. Viszont, ha megmarad a csatornában, innét felpattanásnak kellene jönnie.

Te hogy látod?

GBPCAD nem is tudom volt…

#197563 Sanguis

GBPCAD nem is tudom volt e már ilyen mélyponton. Szerintem nem.