Szerintem áprilisi kifutású lesz az.
QMJ0 milyen olaj instrumentum?
(Admiral markets-en látom) hasonló a crude-hoz, de van benne kis eltérés.
Hogy lehet megnézni egy intrumentum lejáratát mt4-ben?
szerk. Meg van.
Mini light sweet crude oil future. Ez micsoda?
Két gondolat:
- ha a dollár elkezd gyengülni, akkor magával húzza a nyersanyag (olaj) piacot is?
- ha hozzávetőlegesen 7 %-os olajár emelkedés 6 Ft-al növelte meg az üzemanyagárakat Mo-n, akkor ha elkövetkezik a 95 dolláros olaj (95/80=1,23), akkor mondjuk a gázolaj 375 Ft körül lesz Mo-n? (Ha nem változik a ft jelentős mértékben..)
és ha igen, akkor hogy lesz meg az inflációs cél?
"Ha beesett volna 60 usd alá, akkor meg az derült volna ki. hogy a sósvizből is lehet olajat kivonni... :) "
Miért, nem lehet? :))
egy árva shortom van még a múlt hétről. Azt már megtartom emlékbe. :)
Mindjárt elkezdem longolni, hogy szakadjon... :)
Komolyra fordítva, amíg ezek a sztrájkok meg háborús fenyegetések zajlanak valszeg itt marad ta-tól függetlenül, vagy feljebb megy...
akkor inkabb mondd meg te merre leptel, abbol megtudjuk short vagy long. :)
amugy szerintem zaszlot epit amibol 79 kornyeke a celar, de a letorest mindenkeppen megvarnam mielott poziba lepek. hosszabb tavra 78.95 folott longos.
Szerintetek most H4-en shortos vagy longos?
Mondjuk ha beszállok úgy is a másik irányba megy... :(
Na újabb cikk. De érdekes. Ha beesett volna 60 usd alá, akkor meg az derült volna ki. hogy a sósvizből is lehet olajat kivonni... :)
Megtaláltam, ez a kis puccs nem volt bekalkulálva.
Brian Niemiec, an energy analyst at Susquehanna Financial Group, said traders also headed into the weekend with an eye on Nigeria, where a military coup resulted in the ouster of President Mamadou Tandja. The situation in Africa's largest oil producer, combined with the possibility of widening strikes at oil refineries in France, are "contributing to supply concerns," he said.
Csak az a kérdés honnan tudták ezek 1 nappal előbb:((((
Ma is meglett a tegnapi emelkedés az olajban. F@sz@...
Jók a számok de ha lehet így kérném: le 75 fel 85 le 80 fel 95 és a végén le 75:))
ja és ezt még ebben a félévben
Crude Oil rallied strongly this week on the back of further signs of economic growth which led to a technical move back above USD 72.50 reaching USD 79.30 before the Fed hike triggered some profit taking. The speculative long position on the WTI futures contract has been reduced by 68% over the past few weeks leaving the market in a better position to react to positive news.
The near month futures contract is poised to close above its 200 week moving average at USD 76.20 this week. This is only the second time since October 2008 this has happened and a technical reaction to the upside could be expected. A move through resistance at USD 80 would target USD 85 while support can be found at USD 75 followed by USD 69.50.
Sok sikert (eddig én is azt tettem).
Most már csak mobilról nézek rá zárásig...)
na idáig tartott..
Eddig el hedgelhettem az olaj pozit, most azonban el kell menni. Marad a régi/lenti short, egy egy árva eurusdlong (az meg fenti...)
én nem bánom de valamelyik pozi mostmár álljon irányba...
Ezek ma is emelkedni akarnak. Sőt, úgy vélem, sikerülni is fog nekik...