Ennek elvileg segíteni kéne.:)
Economic data (GE): PMI Manufacturing (FEB) out at 57.1 vs. 53.8 expected and 53.7 prior. PMI Services (FEB) out at 51.7 vs. 52.4 expected and 52.2 prior.
Ennek elvileg segíteni kéne.:)
Economic data (GE): PMI Manufacturing (FEB) out at 57.1 vs. 53.8 expected and 53.7 prior. PMI Services (FEB) out at 51.7 vs. 52.4 expected and 52.2 prior.
Kicsit más irányt gondoltam a skalpra, de 36 pötty eltéve:)) Terelgetem az olajam és skubizok..
Ibire koncentrálok most, hátha lesz egy kis skalp lehetőség, Dax 10 pötty ölég nagy pakkal eltéve:))
De az olaj csak megrezzent erre a hírre.
Találtam a zakómban egy papírt, ídei azthiszem, nyitott orderek voltak rajta.
olaj, 78,74 eurusd 1,51.
Ebből az egyik most is ülne...
Csak az addigi napi olajnyereség harmadát vitte el. Egy kicsit túldramatizáltam.:) De szemét munka volt.
Ma Pedig bejelenti az ECB ugyan ezt. Erre aztán lehetne gombot varrni.:)
Akkor te vagy a sok áldozat közül az egyik :( én ezért fedeztem, mert nagyon nem volt göbölyű az egész, 19-re lapot húztam, egyelőre bejött, de senkinek se ajánlom. Mocskos munka volt ez amit csináltak:((
Ment a bennfentes cumiztatás egész héten. Én meg néztem bambán ki a fejemből, hogy mi történik. Kár volt kidobnom az olaj shortomat. Várhattam volna, de ez van.
Hát akkor most már világosabb a helyzet, Fed a szívató:(
Azért olyan jó hogy semmi bennfentesség nincs, short kiugrasztás aztán bejelentés, csinos. Egypáran lehet elcsodálkoznak az árfolyamokon meg a marginukon:(
Egyszer lehet megnézzük mit tudnak a te parasztjaid:))
Léptem, megyek fortyogni és Királynőt kergetni:))
hát én sem vagyok büszke erre a hétre.
Ráadásul sakkban is elvertek ma kétszer ez sem esett jól. :D
én 2 napja nem értek semmihez, de gondolni azért szabad :D
Gondolod? Veszek mellé ugyanakkora shortot is.. :)
Már figyelem a teccnikát....
Akkora baj nincs, csak a héten a sakkjátszmában amit a piaccal játszom, több paraszttól kaptam majdnem lengőst, egyelőre itt eltaláltak, és most hiába futó-k a lé után:))