Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#198543 JP Előzmény: #198536

No akkor had borzoljam tovább hajaszálaidat egy keresztjetvénnyel: venni nem eladni ! :-)

A helyes megfejtés, sok pénzt ..... a megfejtőjének ! :-)

#198536 banyaiz Előzmény: #198530

nézegetem osztalék miatt. Tegnap intézmények annyit adtak el belőle, hogy elmúlt 2 évben nem volt ilyen. Csak az okot nem igazán értem ez zavar.

Nem tudom érdemes e belecsípni, részvénypiacokon esést várnék akkor meg ezt is viheti tovább le. Lenne egy nyugodt gazdasági környezet már venném is meg. :D

#198530 JP Előzmény: #198523

Azt nem tudom, hogy mire számítanak, főleg ezek a mostani eladók. De évente úgy kétszer, háromszor olyan a kereskedés jellege mint amilyen tegnap volt, és a mai nyitás után egy darabig. Ezeket főleg osztalékos hírközlés környékén szokták eljátszani.

Kb a tüzes piszkavas kategória ilyenkor, a la statisztika.

#198523 banyaiz Előzmény: #198494

érdekes ez a nagy Matáv eladási hullám, tegnap is nagyon öntötték intézmények meg idén szinte minden nap. Osztalékhozam elég vonzó itt, csak lehet nagyon rossz gyorsra számítanak?

#198486 JP Előzmény: #198475

Épp a konkurencián olvastam egy ezzel - miénkkel - ellentétes véleményt. Azt hiszem az általános felfogás is az, még mindig, a jelenlegi osztalék politika sérthetetlensége. Persze szimpatikus is, es jó is, hogy van egy osztalékosunk is.... de valahol ez valaminek a hiánya is egyben. Nem igazán vannak benne sztori-ralik :-)

utólag szerkesztve: Nem csak a Matáv az egyedüli osztalékosunk: Zwack, TVK...

#198475 Kissherceg Előzmény: #198287

ez így van. Matávban sok növekedési fantázia nincs, majd akkor lesz ha felvásárol vmi mongol vagy más elmaradottabb ország telekom cégét. telekom a jól lakott óvodás.

#198287 JP Előzmény: #198278

Nagy telivér ez, nemigen tud már hová növekednie. Leginkább ettől szenved a Matávunk. Elég unalmas lehet a menedzsmentnek évről évre ugyanazt bejelentenie, hogy továbbra is kitart a Matáv az osztalékpolitikája mellett. Ha egyszer változna ez a szitu, felpezsdűlne telivérünk a ménesben.

#196412 Robag Előzmény: #196407

Múltkor elég hamar visszakapaszkodott a szelvényvágás előtti értékre.

#196407 Zabás Előzmény: #196384

csere berében??

Jutalék fizetés álcázva! Anyacéghez a pénz kimentése stb.... sorolhatnám! És mindezt legálisan, utána ismét visszakerül az eredeti tulajhoz!

Múltkor meg sem várták az osztalékot, hanem mikor kapós volt a papír rásózták a kis büfikre osztalék előtt és szelvényvágás után meg jó áron veszteség nélkül visszavették! Hogy most, hogy fog lezajlani az kérdéses???

#196384 Harlem Előzmény: #196286

Mi abban az üzlet?

Az értem, ha veszek 10k-t arra kapok kb. 700 ropit, de ez hogyé'?

#196286 Zabás Előzmény: #196282

de milyen érdekes, hirtelen 100K eladói tételek jelennek meg amire még érdekesebb, hogy vevő is van! csere-bere ügyletek, Osztalék után meg vissza! :)))

#196282 Harlem Előzmény: #196208

Egon szerint megindult a tülekedés az osztalékért.

Úgy látom eddig esésben vétel...

#196232 apafi Előzmény: #196208

Akkor, ha jól értem, később lesz kijelölve, hogy melyik napon kell birtokolni a papírt. Ez egy adott nap szokott lenni, vagy intervallum / adott naptól, adott napig/?

#196208 balacy Előzmény: #195921

Osztalék még nincs, csak osztalékvárakozás.

Ha megjelenik a közgyűlési javaslat akkor már lehet reménykedni, meg időpontokat nézni. A határozatban benne lesz a pontos megfeleltetési nap is.

Azt osztalék miatt, miko…

#195921 apafi

Azt osztalék miatt, mikor kell birtokolni ezt a pappert? Úgy olvastam valahol. hogy máj 2-án lenne az osztalék, de lehet ez kacsa.