Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#196226 Bakiba Előzmény: #196217

Igazából a palládiumot sajnálom, mert a 436 megint adta volna magát:((

Ja a 380 feljebb kúszott 402-re nálam......

#196217 Netmaster Előzmény: #196198

Lesz még itt beszálló, de most kíváncsi vagyok, meddig pattan felfelé. USD index is toppon van most, szóval meglátjuk mi lesz. Mindenesetre ha 1099 elengedi akkor mehet a pincébe.

#196097 Amatoregy Előzmény: #196093

Eszembe nem jutna ilyenkor már trédelni. De lehet hogy ezt is fel kell venni a repertoárba.

lassan már nem is szabad lefeküdni, mert mindig történik valami.

Most hozzá esnek a dollárhoz?

#196085 Netmaster Előzmény: #196069

Vakarom a fejem. :)

Egyszerű vagyok mint a kő, várom, hogy kitörjön lefelé az aktuális countertrendből, de az jelenleg 1100 környékén lenne még, szóval van idő.

#196059 Bakiba Előzmény: #195977

Kedv, remények, Lillák.... dalok, álmok, TA... lehet mi így utazunk;)

Gócpont eddig tartott, ma olyan doji jellegű csak egy holnapi megerősítés kellene és már kapnám is fel a rövidgatyom:))

#195964 Nemletezik Előzmény: #195560

Eddig úgy tűnik jó döntés volt. Lehet, hogy szereznem kell egy álmoskönyvet :D. És ez nem az első eset volt! OTP-nél is volt hasonlóm régebben, igaz az nem pár nap alatt történt de a célárat végül is elérte.

Dobtam a pakkom kicsit e…

#195560 Nemletezik

Dobtam a pakkom kicsit egál fölött mert megálmodtam (komolyan tegnap erről álmodtam), hogy 1125-ön fordul... Azt hiszem inkább meg kéne tanulnom a technikai elemzést :). Mindegy így már nem izgulok, hisz tartottam én kiütés szélén is a certit és nem volt kellemes dolog. Ha mégis áttöri a 1130-at megfontolok egy újabb kisebb pakkot.

#195266 Bakiba Előzmény: #195254

Nekem itt 23-25 környékén komoly gócpont van, amíg azt nem küzdötte le addig a 100 közelebb van mint a 150, de meglátjuk:))

#195254 Mars2000 Előzmény: #194883

Látszólag a mai nap kilép a csökkenő trendből, de egyáltalán nem biztos, hogy az emelkedés tartós lesz. A longhívők első körben annak szurkoljanak, hogy 1100 fölött tudjon maradni.

1150et ha átlépi, mehet a korábbi csúcsra. Ha nem, legjobb esetben egy széles sávban való oldalazás következhet.

1150 megütésével, és az onnét való lefordulással egy új, igen tág csökkenő csatorna kialakulása is benne van!

Szerintem ha ilyen kedve…

#194883 Nemletezik

Szerintem ha ilyen kedvezőtlen környezet mellett tud ennyit emelkedni, nagy baj nem lehet. Eddig is az EURUSD gyengülés miatt esett akkorát (EURban mérve épp csúcsot dönt). Meg részvénypiaci bizonytalanság kedvezni szokott az aranynak. Remélem igazam van.