Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

Re: nincs cím

#196356 Csokigyáros Előzmény: #196305

Ja, sok mindent mi gyártottunk...

Hát nehéz partner a Metro, de fizet... nekem a legnagyobb vevőm a Coop volt közel 400 millás forgalommal... a Metro 30 napra fizetett, a Coop 90+ napra

a leginkább a másodlagos kondíciók és a fizetés miatt a Tesco-t szerettem, leginkább a Spar-t utáltam...

Ennek ellenére mint hétköznapi vásárló csak Sparba járok, sosem megyek Tescoba... :)

#196312 BudFox Előzmény: #196187

Hi Pityke .-))

Nem gondolkoztál még ilyen vas kiegészítők gyártásában ?

gondolok itt : Vasajtó a cserépkályhára, hamuzó -szett, öntöttvas hamu-előtét a kályhák elé, öntöttvas rostély...

van itt Celldömölkön , szomszéd kisvárosban egy vasöntő mester..nem is nagy műhely...de nagyon jól megél belőle..

Vagy ami a tuti : Fa - pellet árúsítás, mert az úgyis passzol a cserépkályhához...csak egy ötlet..

mi is fűtünk pellet -tel közbe..nagyon meleget tud csinálni..70 fokra felviszi pillanatok alatt a fűtővizet..és gyújtósnak is jó...az emberek fával fűtenek manapság elég sokan..

nem árt ha teljesen más irányba bővítesz, igy több lábon áll a vállalkozásod.

#196305 BudFox Előzmény: #196072

Ti gyártottátok a csokikat a kávé mellé is ? láttam a logótokat rajta..

A Metro az milyen partner ? kemények ? mikor fizetnek ?

Van ez a magyar áruház láncolat,, a CBA, én tisztelem becsülöm ezeket a Lázár testvéreket hogy ezt megcsinálták, és mi abban is vásárolunk naponta..meg a Coop -ban, legalább van egy áruhálánc ami hazai, és a magyar termékeket helyezi előre.

#196181 GáborGábor Előzmény: #196153

Nos, igen ...

Józsinak igaza van abban, hogy az árát még valóban meg sem kérdeztem. Természetesen, jöhet priviben is ...

#196167 hosszhuszár Előzmény: #196153

Háát, nem tudom, lehet, hogy most az üzletedet rontom, de én az üzletem felújításánál, a vizes helyiségekbe, szerettem volna ilyen dekor csíkot, de mikor láttam az árát, sokallottam.

Megoldottam úgy, hogy vettem, nekem tetsző színű üveg mozaikot, azt felvagdostam, 2 soronként, és azt tetettem dekorként.

Az üvegmozaik m2 ára, azt hiszem, 2-3 ft volt.....

És szerintem sokan gondolkodnak így.....

Szerintem meg lassan leá…

#196156 Ricsi

Szerintem meg lassan leáldozik a csempének, mert a mi festékünk kiváltja:)

www.harzo.hu

#196153 Pityke35 Előzmény: #196151

Igen, nyers terrakotta, a minta az bele van faragva (vagyis mélyebben van) és ami beige színű az mázas rész. Ez lehet más szinű is, a csempéhez igazítva. Szélessége 20cm.

#196151 GáborGábor Előzmény: #196144

Igen.

Most készítem a nyárikonyhát, oda pont jó lenne. Hasonló, hullámdíszes van a fürdőszobánkban is.

Ez máz nélküli, ha jól látom ...

#196142 Rowan Előzmény: #196139

nyáron a praktikerben alig tudtunk összevadászni pár méternyi ilyen bordürt

választék sem volt igazán, meg mennyiség is alig-alig

gondolom rendelni lehetne, de mi olyan szemtelen vásárlók vagyunk, hogy szeretnénk rögtön mindent:)

ha eldöntöttük, hogy kicsempézzük a WC-t, akkor nem akarunk 2 hónapot várni a csempére :S

#196140 GáborGábor Előzmény: #196139

Jöhet!

:)

kb. 12-13m -re elegendőre lenne szükségem március vége felé. Az árát kérlek, előtte azért írd meg!

;)

#196139 Pityke35 Előzmény: #196138

Jó tipp! Köszi! :)

Avatarom...saját gyártású fürdőszoba bordür...ebből is kéne pár fazon oszt piac...na ezt lehetne nagyban nyomni! Kis méretű termék, könnyű gyártani, és olyanokat is tudnék amit a gépek nem! :)

Vélemény?

#196138 Bakiba Előzmény: #196132

Csináld magad kis kályha-kandalló, egységcsomagban, internetes kampánnyal meglendítve:))

Szerintem ehhez is találsz itt segítő együttműködőket, no ez is csak egy ötlet:))

#196136 FrankDrebin Előzmény: #196132

Épp akartam javasolni, hogy érdemes rokon területeken is elindulni. Te a konyhát írtad, én meg arra gondoltam, hogy jön a nyár, lehetne csinálni frankó kerti grilleket, kemencét, meg hasonló sütkérező dolgokat. Esetleg kertépítő kapcsolatot érdemes lenne felkutatni. Csak egy ötlet.

#196133 hosszhuszár Előzmény: #196132

Az rég volt, akkor mindenkinek működött minden.....

Azonos alapanyagból, és technológiával, merőben más termékek gyártása?

Írtam pü-t.

#196132 Pityke35 Előzmény: #196131

Van de gagyi, most készül az új! Ha kész ki szeretném kérni Mindenki véleményét! :)

Még egy eszembe jutott. Magyarázkodásnak tűnik a dolog, de 5 éve nem kellett hirdetnem a termékeimet, mert szájhagyomány útján adták a kilincset egymásnak a vevők, ill. a viszonteladók is szépen pörögtek. Ezért vagyok ilyen balfácán ebben a témában (is) !:)

#196131 Rowan Előzmény: #196128

Gyönyörű ez a kályha, csak ámulok és bámulok :)

nincs weblapod, ahol meg lehet nézni a többit is?

#196130 Pityke35 Előzmény: #196047

Az ötlet jó, csináljuk is, de kicsi vagyok ahhoz h egy baumaxot ellássak áruval.

Amin töröm a fejem illetve tervezés alatt van, az az épített konyha terrakotta (olyan mediterrán hangulatú) elemekből...jelenleg a méretrendszert próbálom összekonszignálni a gépekkel és kiegészítőkkel.