http://magazin.topauto.hu/megerkezett-a-legkisebb-csaladtag-audi-a1/3-5/
Józsi elhisszük!!! Nem kell belénk verni :))))
Viszont ha az automata váltót meg kell bontani, hozzá kell nyúlni, akkor mehet a kukába! Még az USA-ban sem szeretik javítani! Mondjuk ott semmit nem szeretnek javítani :)
Hát nem véletlenül van egy így.
egy autmata váltó, az műszer,nem szerkezet.
Ott egy porszem, vagy egy rongyról lehulló szösz darab is, a váltóba kerülve okozhat galibát, valszeg ezért nem kell cserélni benne az olajat, persze rendeltetés szerű használat mellett......
Főleg, ha a váltó élettartamáig bírja az olaj.
Gyokoribb olajcserékkel,nem hiszem, hogy nyújtani lehet az élettartamot.
Hát nem véletlenül van egy így.
egy autmata váltó, az műszer,nem szerkezet.
Ott egy porszem, vagy egy rongyról lehulló szösz darab is, a váltóba kerülve okozhat galibát, valszeg ezért nem kell cserélni benne az olajat, persze rendeltetés szerű használat mellett......
Főleg, ha a váltó élettartamáig bírja az olaj.
Gyokoribb olajcserékkel,nem hiszem, hogy nyújtani lehet az élettartamot.
:)
A példádban egy nagyon kihegyezett, tkp versenymotor szerepel, ott gyakrabban kell cserélni.
Én is inkább kétszer cserélek olajat, mint egyszer se. Sem nagy munka, sem nagy költség.
Bár én sem értek egyet vele hogy nem kell cserélni,pl volt barátnőm Corsáján sem volt a váltón olajleeeresztő csavar,bár az kéziváltós verzió.
Hasonlóképpen a 40-60e km csereperiódusú olajoknál,akármennyire is korszerű az olaj,egy nagyteljesítményű dieselnél,biztosan korábban cserélgetném,sztem meghosszabítja a motor élettartamát,és csökkenti a javításhoz szükséges alkatrészek számát és értékét a korábbi,pl 15e-s olajcsere.
Érdekességképpen:korszerű 4T crossmotoroknál általános a 10üzemóránkénti motorolaj és szűrőcsere,itt miért nem tud többet a korszerű motorolaj?
Nem jött még válasz, de biztos, hogy nem kell cserélni a váltóban az olajat.
Ezt írtam az indexen, na, voltam én minden, csak, szép,és okos nem......
Nem értem, azokat az embereket, akik okoskodnak.
Ha egyszer a szakszervíz azt mondja, nem kell a váltóban olajat cserélni, akkor miért kell kételkedni benne, ill felülírni.
A nagynéném volt ilyen, amikor a gps, navigált olasz országban, azt mondta, az nem lehet, nem arra kell menii...:)))
Haverom DSG-s VW-jén 120 ezer kilométer a csereperiódus a váltóban. A Saab-om használatijában nem találtam erre adatot, de itt is ilyen körül lehet. Viszont mintha én is olvastam volna olyan aut váltóról, ahol nem kell cserélni..
Ebben az esetben csak azt tudom elképzelni, hogy a váltó illetve automata kuplung élettartama megegyezik a benne használt olaj élettartamával.
Bocsáss meg, de ez naívság ...
Ezt talán úgy kéne értelmezni, hogy amíg használod vagy ameddig a garanciája tart a kérdéses alkatrásznak, addig nem kell ...
A jobb minőségű olajakon rajta van a használati, illetve csereperiódus ideje. Ez megdöbbentően sok lehet a motorolajak csereidejéhez mérten de van.
A váltóban használt olaj csereideje hosszabb, mint amit a motorban használsz. A fékolajat és a szervó olajat is cserélni kell 5-6 évente (sokan mégsem teszik meg) ...
Háát, én elküldtem egy levelet az MB autóhoz......
Megkérdeztem, hogy is van ez.
A választ majd bemásolom, de szinte biztos, hogy azt fogják írni, nem kell.
Kérdéses autók, w210, w220, automata váltós modellek.
A mercinek vannak olyan tipusai, amiben nem kell. Én sem tudom, hogy csinálták, de ettől merci a merci.
Mint minden olajnak az autómata váltó olajának is eljön a csereideje. Az olajnak használat során változik a kémiai és fizikai tulajdonsága.
Gondolj arra, hogy pl. egy papírlapot összegyűrsz egyszer, kisimítod ...
Megvizsgálod ...
Használható ismét.
Aztán megismétled még százszor ...
Azután ismét megvizsgálod ...
...
;)
Gábor.
Az index, mercedes benz cars fórumán, vitatkoztam, hogy kell e automata váltóban olajat cserélni.
Elméletileg logikus lenne, de nekem a szervízben, (kárpát), azt mondték, nem kell.
Véleményed?
:))
alfa rome bajban. Jobbra a hír
Az Opelt jobban lerántja az amcsik helyzete, mint azt a nyílvánosságnak bemutatják ...
Azért kell a sok lé, mert az amcsi tulaj az EU-n kívűl máshonnan nem kap pénzt. Az ottani válságot az EU-s tagállamokkal (pontosabban a lakóikkal!) fizetettnék meg ...
Röhejes ...